Tuotantotyöntekijä edistämään terveydenhuoltoa

Työpaikat / Tuotantotyöntekijä edistämään terveydenhuoltoa

Tuotantotyöntekijä edistämään terveydenhuoltoa

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Espoo Teollisuus/tuotanto Aidian Oy

Haemme oma-aloitteisia ja oppimiskykyisiä tuotantotyöntekijöitä vuorotöihin terveydenhuoltoa edistävän teollisuuden haasteellisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Työsuhteet ovat pitkäkestoisia ja alkavat heti sopimuksen mukaan! Työpaikka sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, Urheilupuiston metroaseman läheisyydessä.

Haemme arvostetulle ja luotettavalle yhteistyökumppanillemme Aidian Oy:lle Espooseen uusia työntekijöitä diagnostisten testien valmistustehtäviin hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Töitä tehdään vuorotyönä. Työt ovat puhtaissa tiloissa tapahtuvia testituotteiden valmistuksen eri työvaiheita. Työt ovat niin tuotantokoneiden avulla kuin käsin suoritettavaa tuotteiden kappalevalmistusta, laadunvarmistusta ja pakkausta. Työ sisältävät myös tuotantokoneiden puhdistamista, säätämistä ja pienten häiriöiden poistamista. Kaikki työvaiheet dokumentoidaan. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja koulutuksen käytännön opastuksen kautta.

Työssä tarkkuus, hyvä oppimiskyky sekä tunnollinen ja huolellinen asenne ovat avaimet onnistumiseen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää suomen kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja yleistä tekniikan tuntemusta. Toivomme sinulta motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta ja halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa. Lisäksi toivomme, että sopeudut helposti uusiin tilanteisiin ja muutoksiin työssä sekä suhtaudut avoimesti uusiin lähestymistapoihin ja ehdotuksiin. Työ on isolta osin seisomatyötä ja vaatii perushyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä ja kouluttautua diagnostiikkateollisuuden ammattilaiseksi erittäin arvostettuun ja menestyvään Suomessa toimivaan yritykseen vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään viihtyisissä tiloissa hyvien työkaverien ympäröimänä osana porukkaa, jossa jokainen osallistuu aktiivisesti tiimin toimintaan ja tuo siihen oman panoksensa. Meillä teet vastuullista työtä ja olet merkittävä osa ihmisten hyvinvoinnin edistämistä. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme nopeita, luotettavia ja helppokäyttöisiä diagnostisia testejä ja testiratkaisuja terveydenhuollon ammattilaisille.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja tuemme henkilökunnan harrastuneisuutta. Aidian tarjoaa työntekijöilleen lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Aidian on savuton työpaikka.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan paikkaa pian, sillä ne täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lue lisää Aidianilla työskentelemisestä ja tutustu tuleviin kollegoihisi täällä! https://barona.fi/tyopaikka/aidianoy/

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Koivu-Mankkaan tie 6, 02200 Espoo