Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Työpaikat / Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Varastotyöntekijä joustavaan työhön

Hakuaika päättyy 12.12.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostaako työskentely monipuolisten varastotehtävien parissa? Haluatko päästä vaikuttamaan työvuorojesi määrään?

Haemme Vantaan alueelle reippaita työntekijöitä varastotehtäviin. Työvuoroja on tarjolla eri varastoissa pääsääntöisin arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo 6–22 välillä. Töitä on tarjolla keikkaluonteisissa sekä osa-aikaisissa tehtävissä. Pääset myös itse vaikuttamaan työvuorojesi määrään modernin työvuorosuunnittelujärjestelmämme avulla. Työtehtävät voivat pitää sisällään saapuvan tavaran käsittelyä, merikonttien purkamista tai esimerkiksi erilaisia lavoitus-, tarroitus- ja pakkaustehtäviä. Työssä ei vaadita aikaisempaa varastokokemusta, sillä kaikkiin työtehtäviin järjestetään kattava perehdytys.

Haemme tehtäviin hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella varustettuja henkilöitä vahvistamaan nykyistä yhteen hiileen puhaltavaa porukkaamme. Töitä tehdään siisteissä työympäristöissä mukavien työkavereiden kanssa. Useimpiin työpaikkoihin pääset kulkemaan kätevästi julkisilla kulkuvälineillä.

Mikäli tahdot päästä työskentelemään erilaisten varastotehtävien parissa, jätä hakemuksesi nopeasti. Paikkoja on auki useampia, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!