Henkilöstökonsultti Baronalle Ouluun

Työpaikat / Henkilöstökonsultti Baronalle Ouluun

Henkilöstökonsultti Baronalle Ouluun

Hakuaika päättyy 03.12.2021

Oulu Henkilöstöhallinto/rekrytointi Myyntitehtävät Barona Sisä-Suomi Oy

Palvelualojen HR-osaaja tai tuleva henkilöstöpalvelualan ammattilainen, oletko valmis vastaamaan haasteeseen? Haemme uutta jäsentä dynaamiseen Pohjois-Pohjanmaan tiimiimme, vastaamaan omalta osaltasi yhdessä kollegoidesi kanssa asiakkaidemme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluista. Tässä tehtävässä työskentelet osana loistavaa tiimiä, jossa paiskitaan töitä kovalla tahdilla, tuetaan kaveria tarvittaessa ja tartutaan tarmolla haasteisiin.

Henkilöstökonsulttinamme pääset tekemään henkilöstöalan tehtäviä paitsi erittäin monipuolisesti, myös aivan kirjaimellisesti suuressa mittakaavassa. Valmistaudu siis käymään läpi suuri määrä hakemuksia, sijoittamaan työntekijöitä heille parhaiten sopiviin vuoroihin ja tehtäviin sekä vastaamaan valtavaan sähköpostivyöryyn!

Työnkuvaan kuuluu laajasti työsuhteen elinkaareen liittyviä tehtäviä rekrytointien hoitamisesta ja työntekijöiden neuvonnasta työsuhteen dokumenttien hallinnointiin. Lisäksi jatkuva yhteydenpito työnhakijoihin, työntekijöihin ja asiakkaisiin niin sähköpostilla kuin puhelimitse on olennainen osa päivittäistä työtäsi.

Etsimme työhön timanttia, joka osaa hallita suuria kokonaisuuksia, syttyy kiireessä ja tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti. Rekrytointiprojektit edellyttävät, että olet taitava priorisoimaan, joustat kun aikataulu sitä vaatii ja puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa. Työ pitää sisällään myös paljon rutiineja, joiden hoitaminen samaan aikaan sekä nopeasti että tarkasti on tärkeä osa työtäsi. Katsomme suureksi eduksi, jos sinulla itselläsi on aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi joko opintojen tai työkokemuksen kautta hankittu tuntemus HR:n tehtäväkentästä on edellytys työssä onnistumiselle.

Meillä tartutaan työhön rohkeasti, toimitaan vapauden ja vastuun periaatteiden mukaan sekä tehdään yhdessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän osana loistavaa tiimiä ja alan johtavaa yritystä.

Innostuitko? Hae tehtävää ja vakuuta meidät! Lisääthän jo hakemukseesi tehtävän kannalta tärkeimmät työ- ja opintotodistukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Vesa Kangasniemi maanantaina 22.11 klo 15-16:30 ja perjantaina 26.11 klo 15-16. Vesan tavoittaa puhelimitse numerosta 040 830 7649.

Koulukatu 15, 90100 Oulu