Leipuri Leipomo Väyryselle

Työpaikat / Leipuri Leipomo Väyryselle

Leipuri Leipomo Väyryselle

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Vantaa Espoo Elintarviketeollisuus Teollisuus/tuotanto Hotelli- ja ravintola-ala Leipomo Väyrynen

LEIPURI HIIVA, kuuletko kuinka työ huhuilee?? Olisiko nyt sopiva hetki kokeilla uutta? Tehdä pikku pätkä, ennen kuin pidempiaikainen paikka löytyy? Mitä, jos tästä tulisikin se sinun unelmatyöpaikkasi?

ME VÄYRYSET

Väyrysen pikkuserkukset perheineen perustivat leipomon vuonna 2013. Vetovastuussa toimivat nyt aviopari Mika ja Nina Väyrynen. Kuten 100 vuotta sitten, myös tänään tahdomme leipoa suomen parasta leipää. SIINÄPÄ SE.

Hae mukaan reippaaseen ja iloiseen tiimiin asiakkaallemme Leipomo Väyryselle Helsingin Kalasatamaan trendikkäälle Teurastamon alueelle. Me tarvitsemme sinua nyt kausi/lomantuuraukseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Aloittaa saisit heti kun mahdollista ja tehdä maaliskuun loppuun asti. Mutta saattaahan olla, että jatkon tarvekin aukeaa.

Plussaa olisi, että käsissä valmistuu ammattitaidolla niin juurileivät kuin Runebergintortut. Väyrysellähän leivät leivotaan käsin suomalaisiin jauhoihin ja juureen, ja heidän perinteikäs taikinajuuri jatkaa kehittymistään ja voimistumistaan. Leivät ovat lisäaineettomia ja niiden leipomiseen kuluu aikaa kahdesta kolmeen vuorokautta. Leivät paistuvat lämpöä varastoivassa kiviarinauunissa.

TOIVOMME SINULTA:

  • alan tutkintoa
  • hygieniapassia
  • aikaisempaa kokemusta käsin leivonnasta ja leivontaprosessien tuntemusta
  • tiimihenkisyyttä, tarkkuutta ja joustavuutta
  • koska työ on ajoittain fyysisesti raskasta ja työtahti ripeää, hyvä peruskunto on tärkeää. Työpäivän päätteeksi ei välttämättä tarvitse lähteä salille huhkimaan.

Työtä tehdään pääosin ma-pe klo 6-14 välillä 37,5h viikossa tai vaihtoehtoisesti arkisin klo 6-14 neljänä päivänä viikossa + sunnuntaina 2-3h jolloin viikkotunnit on 33h viikossa. Paikkoja on auki kahdelle tekijälle. Palkka työstä maksetaan elintarvikealan työehtosopimuksen mukaan.

MITÄ SINULLE ON TARJOLLA?

  • Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen ja ehdottomasti monipuolinen työtehtävä, tasokas ja uniikki työympäristö sekä mahtava työporukka ympärilläsi.

KIINNOSTUITKO?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme henkilö tehtävään, et pelkää muuttuvia tilanteita ja olet hyvä organisoija niin haluamme kuulla sinusta heti ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan!

Lähetäthän hakemuksesi meille pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme Baronalla kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina.