Työmaainsinööri projektiin Kemiin

Työpaikat / Työmaainsinööri projektiin Kemiin

Työmaainsinööri projektiin Kemiin

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Kemi Oulu Pori Helsinki Tampere Kotka Tekniikka Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto

Etsimme työmaainsinööriä työmaan hallinnollisiin tehtäviin Kemin biotuotetehdasprojektiin. Työsuhteen arvioitu kesto on noin 12 kuukautta ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta

Työmaainsinöörinä vastaat osaltasi projektin eri vaiheiden toteutuksesta aikataulu-, kustannus-, laatu- ja viranomaisvaatimukset sekä asiakkaan edun huomioiden. Sen lisäksi tuet työmaapäällikköä projektinhallinnassa sekä muissa hallinnollisissa tehtävissä. Tehtävässäsi tuet työmaan toteutusta ja saat vastuullesi mm.

  • projektidokumentoinnin hallinnan
  • määrälaskennan ja toteutumien seurannan
  • työmaahankintojen ja työmaatalouden tukemisen

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää teknistä koulutusta rakennusalalta (esim. teknikko tai insinööri) sekä kokemusta työskentelystä rakennusprojekteissa. Odotamme kokemusta projektinhallinnasta esimerkiksi projekti-insinöörin tai työmaainsinöörin roolissa. Työmaainsinöörillä tulee olla myös suomen kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävä englannin kielen taito. Luonteeltasi olet pitkäjänteinen ja analyyttinen.

Tarjoamme sinulle tekijäänsä haastavan työpaikan kokoluokaltaan ainutlaatuisessa biotuotetehdasprojektista. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi on osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Järjestämme tarvittaessa majoituksen läheltä työkohdetta, joten rekrytoitava henkilö voi olla kotoisin myös toiselta paikkakunnalta.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Teemu Runsas, p. +358 40 836 8895, s-posti teemu.runsas@barona.fi