Työntekijöitä Ensinin asiakaspalvelun Back office-tehtäviin

Työpaikat / Työntekijöitä Ensinin asiakaspalvelun Back office-tehtäviin

Työntekijöitä Ensinin asiakaspalvelun Back office-tehtäviin

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Oulu Toimistotyö Asiakaspalvelu/palvelu Barona Oulu

Onko sinulla tahtoa tarttua toimeen ja olet kiinnostunut monipuolisista back office- ja asiakaspalvelutehtävistä? Oletko tarkka, tehokas ja olet sinut erilaisten järjestelmien kanssa? Mikäli sinulla pysyy monet langat käsissä samaan aikaan ja sinulta löytyy kiinnostusta myös asiakaspalveluun, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme Baronalla tuotettavaan Ensinin asiakaspalvelutoiminteeseen back office työntekijöitä kokoaikaiseen työsuhteeseen. Huomioimme myös osa-aikaista työtä etsivät hakijat. Töitä tehdään Baronan Oulun Palvelukeskuksessa ja työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8–18 välille. Tässä tehtävässä on mahdollista yhdistää back office-tehtävät myynnilliseen asiakaspalveluun. Tämä rooli sopii loistavasti sinulle, jolla on kiinnostusta kasvaa ja kehittyä omissa työtehtävissään. Palkkaus muodostuu Asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimusta noudattaen. Työt alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi laskutukseen ja laskutustoimeksiantoihin liittyvät tehtävät. Työpäiväsi aikana teet myös sopimusmuutoksia ja -hallintaa sekä ylläpidät järjestelmätietojen oikeellisuutta. Näiden lisäksi pääset tekemään myös muita asiakaspalveluun ja sen prosesseihin liittyviä työtehtäviä ennalta määriteltyjä ohjeita ja toimintamalleja noudattaen.

Toivomme sinulta:

• Järjestelmällistä ja tarkkaa työskentelyotetta

• Hyviä vuorovaikutus – ja tiimityöskentelytaitoja

• Intoa oppia uutta

• Aktiivinen ote tekemiseen ja mielenkiinto asiakaspalveluun

• Office365- työkalujen hallintaa

• Rohkeutta pyytää ja antaa palautetta

Tule meille töihin! Jätä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään. Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastattelun muodossa, joten seuraathan sähköpostiasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Service Manager Marko Lohilahti. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!