Keikkatyöhön kakkujen valmistamiseen

Työpaikat / Keikkatyöhön kakkujen valmistamiseen

Keikkatyöhön kakkujen valmistamiseen

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Lahti Mäntsälä Heinola Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto

Oletko näppärä käsistästi? Kiinnostaako nopeatempoinen työ elintarviketehtaassa? Hae mukaan keikkatyöntekijäksi asiakasyrityksellemme tekemään kakkuja viikolla 48!

Haemme asiakkaallemme Lahteen elintarviketyöntekijöitä tuotantolinjalle valmistamaan voileipäkakkuja.

Työ on nopeatempoista tuotantolinjatyötä, jota tehdään +6 asteen lämpötilassa. Työtahti on kuitenkin sen verran ripeä, että kylmä ei kerkeä tulla! Linjastolla työskentely on pitkälti manuaalista ryhmätyötä, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kielen taito.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet näppärä sormistasi, motivoitunut ja omaat hyvän asenteen. Työtehtäviisi kuuluu tuotteiden valmistus, pakkaaminen ja muut työnantajan määräämät tehtävät.

Hygieniapassi on pakollinen. Jos sinulla ei ole hygieniapassia, niin sen hankkiminen on nopeaa ja koulutuksia järjestetään etänä monessa paikassa tällä hetkellä!

Eduksi luettavat asiat:

  • Suomen kielen taito
  • Auto (pääsee kulkemaan myös julkisilla)
  • 18 vuoden ikä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään taitojasi elintarviketeollisuudessa ja olemaan mukana eri prosessinvaiheissa. Työtä on tarjolla keikkaluonteisesti viikolla 48 ja mahdollisesti jatkossa. Vuoroja on tarjolla aamussa ja illassa, ma-pe välisenä aikana.

Käymme hakemuksia läpi jo ennen kuin hakuaika päättyy, joten olethan nopea ja laitat hakemuksen pian!