Henkilöstöneuvottelija Hämeenlinnaan

Työpaikat / Henkilöstöneuvottelija Hämeenlinnaan

Henkilöstöneuvottelija Hämeenlinnaan

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Hämeenlinna Henkilöstöhallinto/rekrytointi Logistiikka/kuljetus/liikenne Barona Logistiikka Oy

Oletko hyvä ihmistuntija ja pärjäätkö hyvin sosiaalisissa tilanteissa? Pysytkö erottamaan hyvät työnhakijat suurista hakijamassoista ja näkemään myös ihmisen CV:n takana? Kiinnostaako työskentely henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä ja työyhteisössä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti?

Haemme nyt Hämeenlinnan toimipisteeseemme oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua henkilöstöneuvottelijaa tukemaan vahvaa alueellista kasvuamme. Pääsääntöinen työnkuvasi tulisi olemaan rekrytointiprosessien läpiviennit aina työpaikkailmoitusten avaamisesta, hakemusten läpikäynneistä ja työhaastatteluista henkilövalintojen tekemiseen saakka, sekä myös työntekijöidemme työsuhdeasioiden hoitaminen.

Meillä menestyy henkilö, joka on sosiaalisesti lahjakas, huumorintajuinen, omatoiminen, huolellinen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja, joka kantaa aina oman vastuunsa. Työtehtävät vaativat näiden lisäksi myös hyvää rutiininsietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä, sillä työssä ollaan päivittäin yhteydessä eri sidosryhmiin kuten asiakkaisiin ja työntekijöihin. Myös tietotekniset taidot sekä järjestelmällinen työskentelytapa ovat niin ikään tärkeitä ominaisuuksia työssä pärjäämisen kannalta. Työkielenä käytetään suomen lisäksi myös englantia, joten molempien sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen on välttämätöntä.

Arvostamme hakijoiden kohdalla aiempaa kokemusta logistiikka-alalta ja HR- tai rekrytointitehtävistä, mutta nämä eivät ole ehdottomia vaatimuksia, sillä tehtäviin perehdytetään huolellisesti. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, kuten esim. Tradenomi-tutkinto, nähdään myös hyvänä pohjakoulutuksena hakijoita arvioidessamme.

Voit siis olla joko opintoja lopetteleva ja työuraa aloitteleva tekijä tai jo työuralla kannukset ansainnut ammattilainen tai mitä vain tältä väliltä, sillä meille tärkeintä on löytää huippu tyyppi, joka asenteellaan ja olemuksellaan pystyy entisestään vahvistamaan ammattitaitoista ja innostavaa rekryperhettämme. Meillä työskentelyä ohjaa aina ajatus vapaudesta ja vastuusta sekä luottamuksesta jokaista työntekijäämme kohtaan, mikä myös näkyy meillä jokapäiväisessä työssä. Toivomme, että myös Sinä jaat nämä arvot.

Työsuhde on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen elokuun 2022 loppuun asti, mutta hyvin työssä viihtyvällä ja pärjäävällä henkilöllä on myös hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen tämän jälkeen.

Jos tehtävä vaikuttaa mielenkiintoiselta ja koet, että olisit etsimämme henkilö, älä epäröi jättää hakemustasi meille. Tehtävässä aloitus voidaan sopia joustavasti, mutta mielellään viimeistään tammikuun 2022 aikana.

Kasarmikatu 4, 13100 Hämeenlinna