Henkilöstöravintolan vuoropäällikkö, sali

Työpaikat / Henkilöstöravintolan vuoropäällikkö, sali

Henkilöstöravintolan vuoropäällikkö, sali

Hakuaika päättyy 09.12.2021

Helsinki Hotelli- ja ravintola-ala Pitäjänmäen Osuusruokala

Haemme asiakasyrityksellemme henkilöstöravintolan salitiimiin vahvistusta vuoropäällikön työtehtäviin. Tämän henkilöstöravintolan nimi on Pitäjänmäen Osuusruokala ja ruokala tunnetaan nimellä POR. POR ei ole ketjuravintola, vaan sen omistavat teknologiatehtaassa työskentelevät osuuskunnan jäsenet. Tehtaan johto ymmärsi jo varhain, että tie hyvään työhön käy ruokalan kautta. Johto antoi työntekijöille tarvittavat tilat ja auttoi heitä ruokalatoiminnan käynnistämisessä. Näin haluttiin varmistaa, että työntekijät jaksaisivat ja viihtyisivät työssään.

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta ravintola-alan työstä. Kokemusta ei tarvitse olla juuri henkilöstöravintolasta, sillä nämä hommat toki oppii. Toivomme kuitenkin, että sinulta löytyy kokemusta seuraavilta osa-alueilta: tilaustarjoilusta, kahvilatyöskentelystä ja lounaalta.

Työssä menestyminen edellyttää myös jonkin verran it-taitoja, sillä käytössä on päivittäin sähköisiä sovelluksia ja järjestelmiä, joita jokaisen tulee sujuvasti osata päivittää ja käyttää.

Työvuoroissa työskennellään monipuolisesti kahvilassa, lounaalla, kokoustarjoilujen ja edustuslounaiden äärellä klo 06 ja 18 välillä maanantaista perjantaihin. Työ on suorituspainotteista, mutta tilitykset ja tavarantilaukset on jaettu vuoroihin. Eli perinteiset vuoropäällikön tehtävät kuuluvat kaikille salitiimiläisille.

Tiimiin haettavalta henkilöltä toivotaan eloisuutta ja huumoria, koska tekeväthän mukavat jutut päivästä leppoisamman. Suomen ja englannin kielen taitoa tarvitaan sekä kassalla että kirjallisesti. Työhön valittavalla henkilöllä tulee myös olla töiden alkaessa hygieniapassi ja negatiivinen salmonellatodistus.

POR pitää huolta henkilöstöstään monin eri tavoin. Se tarjoaa mm. ateriaedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, smartum liikuntaedun, koulutuksia ja palkitsee monin eri keinoin hyvästä työtuloksesta.

Palkkaus sovitaan henkilökohtaisesti koulutuksen ja kokemuksen mukaan. Työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi ja työ on kokoaikainen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttä.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Strömbergintie 1 B, 00380 Helsinki