Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Työpaikat / Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Varastotyöntekijä vakituiseen työsuhteeseen

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Toivotko työltäsi vapauden ja vastuun tasapainoa, höystettynä loistavalla liksalla? Vantaan Piispankylässä sijaitsevalla asiakkaallamme on kasvun myötä avautunut paikka kokoaikaiselle varastotyöntekijälle. Aloittamaan pääsee heti ja tarjolla on suoraan vakituinen työsuhde asiakkaan kirjoilla.

Millainen työ on kyseessä?

Tarjolla oleva tehtävä on monipuolinen varastotyö, jossa pääset itse vaikuttamaan palkkaasi. Perehdytämme kaikki tekijät alkuun keräykseen, jota tehdään pääsääntöisesti vastapainotrukkia apuna käyttäen. Kun tuotteet alkavat olemaan tuttuja, niin pääset laajentamaan työnkuvaasi myös työntömastotrukilla tehtävän vastaanoton, hyllytyksen sekä inventoinnin pariin.

Painavia tuotteita tulee nosteltua pitkin päivää, eli työpäivän päätteeksi ei sinun välttämättä tarvitse lähteä salille huhkimaan. Töitä tehdään vuoroviikoin aamussa klo 6–14 ja illassa klo 14–22. Työt painottuvat arkipäiville, mutta tällä hetkellä noin joka kuudes lauantai on työpäivä.

Millaista henkilöä etsimme tiimiimme?

Etsimällämme tekijällä on jo aiempaa kokemusta vastapaino- tai työntömastotrukista ja kokemus varastolta katsotaan eduksesi. Tuotteet ovat pääsääntöisesti painavia, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. Päivän aikana tulet törmäämään asiakkaisiin, joten reippaat asiakaspalvelutaidot ovat ehdoton plussaa.

Miksi sinun kannattaa hakea?

Asiakkaallamme on pieni vaihtuvuus ja nykyiset tiiminjäsenet ovat viihtyneet työssään pitkään. Työntekijöihin luotetaan ja kannustavan suoritelisämallin ansiosta pääset vaikuttamaan omaan palkkaasi, eli tässä on kunnianhimoiselle tyypille kannustava palkka.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, joten etsimme tähän aidosti pitkäaikaista tekijää. Haastattelemme hakijoita ennen hakuajan päättymistä ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, eli älä epäröi sen hakemuksen kanssa!