Tuotantotyöntekijöitä keikkatyöhön

Työpaikat / Tuotantotyöntekijöitä keikkatyöhön

Tuotantotyöntekijöitä keikkatyöhön

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Nurmijärvi Elintarviketeollisuus Hotelli- ja ravintola-ala Teollisuus/tuotanto Foodiq Oy

Etsitkö elämäntilanteeseesi sopivaa joustavaa työtä, jota voit tehdä silloin, kun se sinulle sopii? Tai etsitkö lisäduunia? Etsimme keikkatyöntekijöitä asiakasyrityksellemme, Foodiq Oy:lle, Klaukkalaan.

Foodiq Oy on kasvipohjaisen ravinnon valmistuksen edelläkävijä ja tarjoamme mahdollisuuden olla mukana puhtaan ravinnon vallankumouksessa. Yritys sijaitsee Klaukkalassa, jonne pääsee kätevästi joko julkisilla tai omalla autolla.

Foodiq perustettiin vuonna 2015. Vuonna 2019 liikevaihto oli lähes miljoona euroa ja vuonna 2020 he ylsivät jo yli 6 miljoonaan euroon. Foodiqin taustalla on vahva tiimi, jolla on vuosikymmenten kokemus alasta. Foodiqin vahvuuksia ovat kokenut tuotekehitystiimi, oma mittava reseptipankki ja joustava tuotantokapasiteetti, mitkä mahdollistavat nopean kasvun. Tulevaisuudessa fokuksessa on etenkin kaurapohjaiset, vähemmän e-koodeja sisältävät elintarvikkeet.

Etsimme nyt Foodiqille reippaita ja oma-aloitteisia keikkatyöntekijöitä, jotka olisivat valmiita tekemään 1-5 vuoroa viikossa, ma-pe välisenä aikana. Työaika on yleensä 7h, klo. 9-16 välillä. Joustoa työaikoihin voi olla +/- 1h. Työtehtävät ovat linjastotyötä, jossa pakataan osittain automatisoituneella linjalla proteiinijauhetta ja pillereitä. Mahdollisesti tarjolla on myös varastotyövuoroja. Työ ei ole liian raskasta ja sitä tehdään +15-18 asteessa. Työn lomassa voit heittää vapaasti huumoria työkaverisi kanssa tai antaa ajatusten levätä, kunhan työt rullaavat samalla kuten pitää.

Työhön ei vaadita kokemusta, mutta aiempi linjastotyöskentely katsotaan eduksi. Asenne ratkaisee, kuten aina!

Hakijalta odotamme

  • Hygieniapassia
  • 18 vuoden ikää
  • Englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

  • Kilpailukykyisen palkan
  • Joustavan keikkatyön, jossa voit itse valita tai kieltäytyä työvuoroista
  • Mahdollisuuden työpäivän aikana nauttia yrityksen tuotteista

Jos et säikähdä nopeatempoista fyysistä työtä tehdasympäristössä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää ja toivottaa tervetulleeksi porukkaan. Hakemus kannattaa jättää pikaisesti, koska rekrytointi aloitetaan heti.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.