Projektikoordinaattori Synsam Group Helsinki

Työpaikat / Projektikoordinaattori Synsam Group Helsinki

Projektikoordinaattori Synsam Group Helsinki

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Helsinki Toimistotyö Synsam Group Finland Oy

Hallitsetko helposti useita päällekkäisiä projekteja? Onko aikatauluista huolehtiminen ja kokonaisuuksien hallinta vahvuuksiasi - pieniä yksityiskohtia unohtamatta? Viihdytkö rutiinitehtävien parissa? Haemme huimassa kasvuvauhdissa olevalle Synsamille projektikoordinaattoria vastaamaan uusien liikkeiden perustamiseen liittyvistä käytännön asioista.

Projektikoordinaattorina toimit konsepti- ja liikepaikkajohtajan oikeana kätenä, toimien kuitenkin itsenäisesti vastuullisissakin työtehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu muun muassa uusien liikkeiden perustamiseen ja olemassa olevien liikkeiden uudistuksiin/muuttoihin liittyvät erilaiset tilaukset ja tilausten seuranta, uusien liikkeiden perustaminen ulkoisiin (mm. Posti, Postnord, Matkahuolto) ja sisäisiin järjestelmiin, uusien sähköpostitilien perustaminen sekä toimistolta lähtevien toimitusten koordinointi.

Erilaisten projekteihin liittyvien työtehtävien lisäksi työhösi kuuluu myös vaihtelevat toimistotyöt: saapuva/lähtevä posti, toimistotarviketilaukset, toimiston siisteydestä, toimivuudesta ja viihtyvyydestä vastaaminen, yhteydenpito siivoojaan, kiinteistöön ja vastaanottoon sekä esim. matka- ja hotellivarauksien tekeminen. Työnkuvaa muokataan myös valitun henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Toivomme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta toimistotyöstä sekä soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi)
  • kohtuullista kielitaitoa (suomi, englanti/ruotsi), jotta pystyt kommunikoimaan niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin alihankkijoiden kanssa
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja aikataulujen hallintaa
  • Excel-taitoja ja erilaisten tilausjärjestelmien nopeaa oppimista
  • omatoimisuutta ja can do-asennetta
  • valmiutta tarttua vähäisiltäkin tuntuviin tehtäviin

Työt alkavat tammikuussa 2022 tai sopimuksen mukaan Synsamin Ruoholahden pääkonttorilla. Työsuhde on määräaikainen (24 kuukautta), mutta mahdollisuus on myös vakinaistaa työsuhde myöhemmin. Valittu henkilö työllistyy Baronan kirjoille. Tehtävässä on kuukausipalkka sopimuksen mukaan, jätäthän siis palkkatoiveen hakemukseesi. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluin. Jatkoon valitut henkilöt saavat kutsun sähköpostitse.

Katso myös www.synsam.fi

Vuonna 1968 perustettu Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa n. 3000 ammattilaista ja sen liikevaihto on n. 4 miljardia SEK. Ketjuun kuuluu 500 optikkoliikettä, joista 34 on Suomessa ja nämä toimivat Synsamin, AI Eyewear ja Tanskassa Profil Optikin brändien alla. Synsam Group on onnistunut toiminnan digitalisoinnin ja innovatiivisten konseptien kautta saavuttamaan toimialansa parasta kasvua ja kannattavuutta Euroopassa.

Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki