Kouluttettava henkilö teollisuuden kokoonpanoon!

Työpaikat / Kouluttettava henkilö teollisuuden kokoonpanoon!

Kouluttettava henkilö teollisuuden kokoonpanoon!

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Helsinki Espoo Kerava Vantaa Tuusula Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto

Oletko motivoitunut ja reipas henkilö, jota houkuttelee teollisuuden pikkutarkat kokoonpanotyöt, mutta et omaa vielä kokemusta? Ei hätää! Nyt sinulla on mahdollisuus työllistyä reippaalla asenteellasi uuden uran ja alan pariin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan kokoonpanotyön salat teollisuuden tuotantotyössä ja mahdollisesti samalla alan vaihdon, vai onko sinulla aiempaa kokemusta tai koulutus? ei haittaa! Voit olla kokematon tai kokeneempi kokoonpanija, meillä on sinulle mahdollisuus uudelle uralle. Etsimme nyt Helsingissä sijaitsevalle asiakkaallemme hyvällä asenteella varustettuja kokoonpanijoita.

Työtehtäväsi koostuvat teollisuuden pikkutarkoista kokoonpanotyöstä, pääasiassa omalla työpisteellä tehden tiimin ympäröimänä. Oletko harrastuspohjalta kehittänyt sorminäppäryyttä tai ruuvimeisselin käyttötaitoa? Töitä tehdään arkisin tapahtuvassa kaksivuorossa, 40 tuntia viikossa ja kaikkiin työtehtäviin saat kattavan perehdytyksen, tällä kertaa asenne ratkaisee! Työt alkavat sopimuksen mukaan loppuvuoden aikana.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten niin keskustellaan työstä lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi.