Varastotyöntekijä Schenkerille

Työpaikat / Varastotyöntekijä Schenkerille

Varastotyöntekijä Schenkerille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Nurmijärvi Logistiikka/kuljetus/liikenne Schenker Oy

Viihdytkö trukin puikoissa? Etsitkö monipuolista työtä varastolta?

Etsimme Schenkerin logistiikkakeskukseen Ilvesvuoreen ahkeraa ja reipasta varastotyöntekijää kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään arkisin lähtökohtaisesti päivävuorossa klo 6–18 välillä, mutta toivomme, että olisit valmis työskentelemään myös iltavuorossa tarpeen vaatiessa. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa tavaran vastaanotto vastapainotrukilla sekä hyllytys ja keräily työntömastotrukilla. Työn aikana tulee myös runsaasti liikettä, joten paikoillaan ei tarvitse istua!

Kenelle tällainen tehtävä sitten sopii?

Sinulle, joka omaat aiempaa kokemusta varastotyöstä sekä työntömastotrukin käytöstä. Arvostamme tiimihenkeä ja hyvää asennetta työn tekemiseen. Toivomme sinulta halua hoitaa asiat omatoimisesti ja tunnollisesti. Työssä pärjäämisen kannalta myös tarkkuus on tässä tehtävässä aidosti tärkeää.

Miksi hakea tähän tehtävään?

  • Schenkerillä on huippuporukka ja loistava yhteishenki.
  • Ammattitaitoiset työkaverit tukevat toinen toisiaan päivän askareissa.
  • Työ on monipuolinen ja saatat myös päästä oppimaan jotakin uutta!
  • Käytämme AKT Terminaalitoiminnan työehtospimusta.

Tehtävässä on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja paikka on vakituinen. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään heti, sillä paikka täytetään heti sopivan ehdokkaidaan löydyttyä.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!