Kuntokeskuksen esihenkilö Fitness24seven Vantaa Tikkurila Group

Työpaikat / Kuntokeskuksen esihenkilö Fitness24seven Vantaa Tikkurila Group

Kuntokeskuksen esihenkilö Fitness24seven Vantaa Tikkurila Group

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Helsinki Johtotehtävät Asiakaspalvelu/palvelu Kauneudenhoito/hyvinvointi Fitness24Seven Oy

Kaipaatko vastuullista esimiestehtävää ja haluat olla luomassa kuntokeskuksen menestystarinaa? Uskotko siihen, että henkilöstön viihtyvyydellä saavutetaan parhaat tulokset ja ylitetään asiakkaan odotukset? Mikäli etsit työtä, jossa yhdistyy tuloshakuisuus, henkilöstön innostuneisuus omasta työstä sekä aito halu tarjota asiakkaille parasta palvelua, niin me saatamme etsiä juuri sinua!

Miksi meille?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on viihtyisä ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Meille yhteisöllisyys on tärkeää ja itsenäisestä tehtäväkentästä huolimatta uskomme, että parhaaseen tulokseen päästään, kun tiimi puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme kuntokeskuksesta vastaavaa Site Manageria Vantaan Tikkurilan Group salille. Työsuhde on määräaikainen lokakuun 2022 loppuun saakka. Työsopimus solmitaan Fitness24Sevenin kanssa. Työ alkaa pikaisesti sopivan henkilöön löydyttyä. Palkka määräytyy kokemuksen mukaan välille 2400 – 2700 eur kuukaudessa + bonukset 4krt vuodessa. Tehtävä on kokoaikeinen 40h viikossa ja työaika asettuu ma-pe klo 8.45 – 21.15 ja viikonloppuisin 11.45 – 16.15 välille.

Miksi Site Managerin rooli on tärkeä?

Kuntokeskuksen toiminnan sujuvuus ja kannattavuus sekä päivittäinen operatiivinen toiminta ovat vastuullasi. Tiimisi koostuu personal trainereista, kuntosalivastaavista ja ryhmäliikuntatuntien ohjaajista, joiden rekrytointi ja työhön perehdyttäminen on osa työnkuvaasi. Huolehdit henkilöstöstäsi ja esimerkilläsi johdat kuntokeskuksen työntekijöitä yhä parempiin tuloksiin.

Tehtävääsi kuuluu vahvasti asiakaspalvelu sekä jäsenien viihtyvyyden varmistaminen. Osa työajastasi kuluu kuitenkin erilaisten hallinnollisten tehtävien parissa. Työpöydällesi kuuluu mm. työvuorojen – ja ryhmäliikuntatuntiaikataulujen suunnittelu, tilausten teko sekä kuntokeskuksen toiminnan ja myynnin seuranta ja sen kehittäminen. Ajatuksena kuitenkin, että olet siellä missä sinua tarvitaan.

Sinulleko?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, jolla on palava halu työskennellä ihmisten parissa. Jotta voit luotsata joukkoasi, on esimiestyön oltava sinulle jo tuttua ennestään. Hyppysissäsi pysyy monet langat samanaikaisesti ja osaat johtaa muiden lisäksi myös itseäsi. Viihdythän monipuolisessa ja vaihtelevassa ympäristössä, etkä kavahda nopeasti muuttuvia tilanteita. Viestithän sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä.

Ei huolta, jos et omaa aikaisempaa työkokemusta kuntokeskuksesta tai liikunnan parista. Tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukenasi on jatkuvasti huippu tiimi!

Klikkaa itsesi sivustolle ja lue lisää millaista on olla Fitness24Seveniläinen!

Etkö enää et malta olla laittamatta hakemusta? Vakuuta meidät ja lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään heti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Väritehtaankatu 8, 01300 Vantaa