Varastotyöntekijä Malmille

Työpaikat / Varastotyöntekijä Malmille

Varastotyöntekijä Malmille

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne

Etsitkö pidempiaikaista työpaikkaa varastolta? Tarjolla olisi paikka, missä sinut opetetaan alan ammattilaiseksi.

Etsimme asiakkaallemme varastotyöntekijöitä Malmilla sijaitsevaan varastoon. Työ on keskiraskasta varastotyötä varaston eri tehtävissä sisältäen muun muassa pakkausta, keräilyä sekä lavotusta. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin kello 11-19 välillä vaihtelevasti 30-37,5 tuntia viikossa. Kyseessä on alkuun määräaikainen työsuhde huhtikuulle 2022 asti ja työt on mahdollista aloittaa marraskuun aikana.

Odotamme hakijalta aikaisempaa työkokemusta ja reipasta asennetta. Kokemus varastotöistä katsotaan eduksesi, mutta tämä ei ole välttämätöntä, sillä tulet saamaan kattavan perehdytyksen työssä menestyäksesi.

Työstä kiitettävästi suoriutuminen edellyttää hyvää asennetta, fyysistä kuntoa sekä ripeää työotetta. Lisäksi sinun tulee olla suomen kielen taitoinen. Vastapainoksi tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä varastoalan osaajaksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja olet etsimämme varastotyöntekijä, lähetä meille työhakemus ansioluettelon kera. Haastattelut aloitetaan heti.