Varastotyöntekijä LVI-alan varastoon

Työpaikat / Varastotyöntekijä LVI-alan varastoon

Varastotyöntekijä LVI-alan varastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne Koka Oy

Oletko etsimässä itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa Itä-Helsingistä? Miltä kuulostaisi päivävuorossa ja arkisin tapahtuva varasto- ja kokoonpanotyö?

Etsimme Koka Oy:lle pitkäaikaista varastotyöntekijää Helsingin Kurkimäkeen. Työssä pääset tekemään niin liikkuvaa ja fyysistä, kuin myös näyttöpäätteellä tehtävää työtä. Työnkuva koostuu pääosin LVI-tuotteiden keräilystä ja pakkaamisesta sekä erilaisten sarjanumeroiden kirjaamisesta tietokantaan. Ajan mittaan työtehtäviin tulee kuulumaan myös pienimuotoista kokoonpanotyötä. Työvuorot sijoittuvat päivävuoroon maanantaista perjantaihin klo 8-16 välillä.  Tehtävässä on mahdollista aloittaa loppuvuoden aikana.

Tehtävässä pärjää henkilö, jolla on reipas ja tarkka asenne työntekoa kohtaan. Tulet töihin ajoissa ja haluat hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Tekninen ymmärrys tässä tehtävässä on toki myös suureksi avuksi, mutta ennen kaikkea jo aiemmin mainittu asenne työntekoa kohtaan on suurimmassa roolissa.

Miksi hakea tähän tehtävään? Työ sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien äärellä ja pääset työskentelemään säännöllisessä päivätyössä. Varastolla ympärilläsi on tiivis ja mukava työporukka, joka tulee hyvin juttuun. Työ on kokoaikainen ja pitää sisällään myös hyvän mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakkaamme kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana ja paikka täytetään heti sopivan ehdokkaan löytyessä.