Attendo Harmaaniittyyn Lähihoitaja

Työpaikat / Attendo Harmaaniittyyn Lähihoitaja

Attendo Harmaaniittyyn Lähihoitaja

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Espoo Terveydenhuolto/sosiaaliala Attendo 247 Oy

Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen huumorintajuiseen työporukkaan! Attendo Harmaaniitty on kauniille paikalle Espooseen marraskuussa 2017 vamistunut ikäihmisten hoivakoti. Tarjoamme 60:lle ikääntyneelle asukkaalle tehostettua palveluasumista, kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista palveluasumista helpottamaan omaishoitajan arkea. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Läheiset ja omaiset ovat aina tervetulleita vierailemaan hoivakodilla.

Etsimme asiakasyritykseemme Attendolle Harmaaniityn hoivakotiin lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla vastavalmistunut, jo pitkään ikäihmisten kanssa työskennellyt tai omata kokemusta muiden asiakasryhmien parissa. Tässä tehtävässä työkokemuksella ei ole väliä, vaan asenne ratkaisee!

Harmaaniityn hoivakoti sijaitsee Espoossa Saunalahden kupeessa uusissa, vuonna 2017 rakennetuissa tiloissa. Töihin pääset joko julkisella liikenteellä tai omalla autolla, parkkipaikkoja on tarjolla työntekijöille.

Etsimme vahvistusta sitoutuneeseen, huumorintajuiseen ja monipuoliseen työtiimiin. Työssä korostuu erityisesti läsnäolo ja huolenpito. Pääset itse vaikuttamaan työvuoroihisi, hoivakodin toimintaan, ja siihen missä ryhmäkodissa haluat työskennellä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työsuhteessa noudatetaan 6kk:n koeaika. Työtä voit tehdä joko 2-vuorotyönä, tai halutessasi saat tehdä yövuorojakin. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan, ja palkka on palkkataulukon G19c mukainen.

Työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin halutaan panostaa. Työsuhde-etuna saat mm.:

  • Hyvinvointi- ja virike-etuna e-passin edun (työnantajan osuus 160e/vuosi)
  • HSL-matkalippuedun 50e/kk
  • Lakisääteistä työterveyshuoltoa laajemman työterveyshuoltopalvelun Terveystalolta
  • Edullisen ateriaetun
  • Alennuksia eri kuntosaleille
  • Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta mm. työkenkiä, vakuutuksia tai apteekkipalveluita varten

Sinulta toivomme lähihoitajan tutkintoa ja valviran rekisteröintiä sekä tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa. Lääkelupien ja hygieniapassin voimassaolo katsotaan eduksi, mutta voit myös suorittaa ne Attendolla.

Työ alkaa mahdollisimman pian, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään! Vain järjestelmän kautta toimitetut hakemukset huomioidaan. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona Sote Oy. Haluamme turvata kaikkien terveyden, joten teemme kaikki haastattelut videohaastatteluina.

Harmaaniityntie 5, 02780 Espoo