Vuoropäällikkö, keittiö banketti, Grand Central

Työpaikat / Vuoropäällikkö, keittiö banketti, Grand Central

Vuoropäällikkö, keittiö banketti, Grand Central

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Scandic Grand Central

Scandic Grand Central Helsinki - Kaupungin uusin, upea juhla- ja tapahtumapaikka kaiken keskipisteessä Keväällä 2021 avattu Scandic Grand Central Helsinki on täysin uniikki, loistelias hotelli-, ravintola- ja juhlakokonaisuus vuonna 1909 valmistuneessa Eliel Saarisen suunnittelemassa historiallisesti arvokkaassa jugendrakennuksessa, paraatipaikalla Helsingin Rautatieasemalla. Scandic Grand Central Helsinki on kaupungin sykkivä sydän, aivan uudenlainen tapahtuma- ja kohtauspaikka tarjoten vanhanajan charmia ja klassisuutta raikastettuna modernilla twistillä ja yllätyksellisyydellä. Voit nauttia palan luksusta haluamallasi tavalla, kokea elämyksiä ja tunteita. Hotellissa ylellisyys ja ajaton eleganssi yhdistyvät kansainväliseen urbaaniin ilmapiiriin ja tämän päivän helsinkiläiseen rentouteen.

Haemme nyt Grand Centraliin keittiön vuoropäällikköä. Olet kokous- ja juhlatoiminnan kokenut ja osaava ammattilainen. Haluat olla mukana luomassa Scandic Grand Centralista Helsingin houkuttelevinta kokous- ja juhlataloa.

Keittiötiimiläiset loihtivat päivittäin fantastisia ruoka-annoksia nautittavaksi ystävien ja tuttavien kesken. Toivomme, että arvostat kestävän kehityksen periaatteiden mukaan valmistettavaa ruokaa, tuoreita raaka-aineita, yksilöllistä palvelua ja haluat kehittää ruokakonseptia edelleen.

Sinun työtehtäväsi keittiön vuoropäällikönä

• Kokous- ja juhlatoiminnan ruokakonseptin toteuttaminen ja sen kehittäminen

• Keittiötoiminnasta vastaaminen vuoron aikana sekä tilauksista vastaaminen keittiön osalta

• Positiivisen ja tehokkaan työilmapiirin ylläpitäminen sekä osastojen välisen yhteistyön varmistaminen

• Uusien tiimiläisten ja harjoittelijoiden perehdytys ja opastaminen

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet hyvä kommunikoimaan ja luomaan avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin tiimissäsi. Olet kiinnostunut kehittämään paitsi itseäsi myös tiimikavereitasi. Olet innovatiivinen ja saat parhaat tulokset aikaan yhteistyössä muiden kanssa yli osastorajojen. Varmistat unohtumattoman asiakaskokemuksen yhdessä tiimin kanssa - joka päivä. Kuten myös hotelli, on myös keittiötiimi ainutlaatuinen ja kansainvälinen. Tiimi auttaa ja tukee toisiaan yhtenä porukkana!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemusta tulemaan pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan HR-konsultti Teppo Säkkinen.

Tehtävään vaaditaan hygieniapassi sekä salmonellatodistus.