Junior Research Recruiter

Työpaikat / Junior Research Recruiter

Junior Research Recruiter

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Helsinki Henkilöstöhallinto/rekrytointi Asiakaspalvelu/palvelu Myyntitehtävät

Kiinnostaako sinua työ rekrytointitehtävien parissa henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Haemme nyt porukkaamme uutta vahvistusta täysin uuteen rooliin, jossa pääset käsiksi monipuolisiin rekrytointialan tehtäviin. Toimistomme sijaitsee aivan paraatipaikalla Helsingin keskustassa, Rautatieaseman kupeessa.

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Olemme asiakaspalvelun, myynnin ja vähittäiskaupan alalle erikoistunut toimialayksikkö Baronalla. Tiimissämme pääset näkemään ja osallistumaan hyvin monipuolisesti erilaisiin alalle tyypillisiin rekrytointeihin sekä vaikuttamaan siihen, miten ja mistä tavoitamme tehtäviin soveltuvat työntekijät.

Pääasiallisina tehtävinäsi ovat:

  • Suorahaku. Pääset oppimaan, miten alan parhaat osaajat löydetään hyvän perehdytyksen ja coachauksen avulla.
  • Tuki ja sparraus. Tulet toimimaan rekrytointitiimien tukena ja työnhakijoiden sparraajana. Pääset keskustelemaan työnhakijoiden kanssa ja etsimään heille sopivia työrooleja eri tehtävistämme.

Mitä toivomme sinulta?

Soveltuaksesi tehtävään toivomme sinulta oppimishaluista, tutkijaluonteisen analyyttista ja uteliasta lähestymistapaa asioihin. Viihdyt ihmisten kanssa, olet reipas etkä pelkää tarttua puhelimeen. Myyntihenkisyys on suuri etu tiimissämme. Tulet varmasti viihtymään joukossamme, mikäli olet avoin ja hoidat työsi vaaditulla vakavuudella, kuitenkin aina pieni pilke silmäkulmassa – huumori näyttelee nimittäin isoa roolia tiimissämme. Haemme henkilöä, joka osaa kalastaa parhaat helmet hakijoidemme joukosta. Olisitko se sinä? Jos koet, että olisit etsimämme helmenkalastaja niin hae mukaan tiimiimme!

Miksi valita Barona?

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän työn mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä, sekä mahdollisuuden saada vahvaa kokemusta rekrytoinnista ja henkilöstöpalvelualasta. Olemme rekrytoinnin tekemisessä osittain muutosmatkalla ja tässä uudessa roolissa sinun tekemiselläsi on aito merkitys.

Työsuhde on alkuun määräaikainen vuoden 2022 elokuun loppuun, mutta työt voivat jatkua myös tämän jälkeen. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta mikäli elämäntilanteesi vaatii esim. iltapainoitteista työtä, niin olemme myös tälle avoimia. Työtunteja meillä on tarjota vaihtelevasti, vähintään 22,5 h/viikko.

Odotamme jo sinua!

Mikäli tehtävä vaikuttaa juuri sinulle luodulta, niin haethan meille pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja ensimmäiset haastattelut käynnistyvät joulukuun alussa. Työt tehtävässä alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kuitenkin haluat keskustella tehtävästä vielä tarkemmin ennen hakemuksen jättämistä, lisätietoja antaa Palvelupäällikkö Laura Hannila (p. 043 824 3431) ma 22.11. klo 14-15 tai pe 26.11. klo 10-11 välisinä aikoina.

Töölönlahdenkatu 3 B, 00100 Helsinki