Huoltoasentaja GSGroup Finland Oy

Työpaikat / Huoltoasentaja GSGroup Finland Oy

Huoltoasentaja GSGroup Finland Oy

Hakuaika päättyy 06.12.2021

Vantaa Helsinki Espoo Kerava Tuusula Järvenpää Asennus/huolto Tekniikka Teollisuus/tuotanto GSGroup Finland Oy

GSGroup Finland Oy etsii liikkuvaa huolto-/autosähköasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää ajoneuvojen paikanninlaitteiden monipuolisia asennustöitä GSGroupin asiakaskohteissa Uudenmaan alueella. Työt suoritetaan arkisin päivävuorossa.

GSGroup on Euroopan johtava sensoriteknologian toimittaja. Yritys kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 asiantuntijaa yhdeksässä Euroopan maassa. Nyt Sinulla on mahdollisuus liittyä osaksi nuorekasta ja kehittyvää yhteisöä innovatiivisessa ja kannattavassa kansainvälisessä kasvuyrityksessä.

Tehtävässäsi liikut asiakaskohteissa Uudenmaan alueella vastaten GSGroupin tuotteiden asennuksista ja huolloista ajoneuvoihin. GSGroupin toimipiste sijaitsee Vantaalla ja asiakkailla liikkumista varten saat käyttöösi yrityksen huoltoauton. Hakijana voit olla alalla aloitteleva tai jo kokenut ammattilainen, joka omaa luontaisen kiinnostuksen kehittyvään tekniikkaan ja laitteisiin.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. elektroniikka-asentaja, autosähköasentaja tai sähköautomaatioasentaja). Arvostamme aiempaa kokemusta sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kytkentä- sekä asennustöistä. Olethan ihmisenä asiakaspalveluhenkinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä osana tiimiä. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä IT-taitoja.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset työsuhde-edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä GSGroup-perheen yrittäjähenkiseen draiviin luo sinulle ainutlaatuisen tehtäväkentän sekä loistavat uramahdollisuudet. Voimme luvata, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja alkaa heti sopivan henkilön löydettyämme. Barona Teollisuus Oy hoitaa tehtävän hakuprosessin, mutta valittu henkilö rekrytoituu suoraan GSGroup Finland Oy:n palvelukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän siis hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 050 464 8493 (arkisin klo 13–14) tai sähköpostitse markus.korpela@barona.fi.