Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon

Työpaikat / Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon

Sähköautomaatioasentaja kunnossapitoon

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Kerava Tuusula Vantaa Helsinki Espoo Asennus/huolto Teollisuus/tuotanto Snellmanin Kokkikartano Oy

Snellmanin Kokkikartano Oy etsii kahta motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa sähköautomaatioasentajaa vahvistamaan Keravan tehtaan kymmenhenkistä kunnossapitotiimiä. Työ sisältää elintarviketehtaan monipuolisia huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Meillä on pieni ja tiivis työporukka, jossa työnteko on hauskaa ja huumori sopivan ronskia. Täällä kunnioitetaan kaverin osaamista ja työt hoidetaan yhdessä kunnialla loppuun asti. Tulisitko tekemään töitä kanssamme?

Sähköautomaatioasentajan tehtävään kuuluu tuotannon laitteiston toimivuudesta huolehtiminen. Tehtävässä vastaat kunnossapitojärjestelmässä määriteltyjen, sähköisten ja mekaanisten huoltojen suorittamisesta ja raportoit suorittamasi työtehtävät järjestelmään. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden vuorossa työskentelevien kanssa, ja informoit mahdollisista poikkeamista eteenpäin. Työt tehdään arkisin kahdessa vuorossa (vuoroviikoittain aamu-ilta) 37,5 h/viikko.

Tehtävässä työllistyt suoraan vakituiseen työsuhteeseen alansa johtavaan yritykseen Snellmanin Kokkikartanolle, ja työpanoksestasi saat kilpailukykyisen palkkauksen. Alussa sinulle tarjotaan asianmukainen perehdytys, jonka lisäksi saat kannustavan ja auttavaisen työyhteisön jatkuvan tuen. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi vaihtelevissa ja haasteellisissa tehtävissä.

Hakijoilta odotamme sähköalan koulutusta, sekä aiempaa kokemusta teollisuuden sähkölaitteiden vianetsinnästä ja korjauksesta. Työ edellyttää näkemystä sähkö- ja automaatiojärjestelmien kokonaisrakenteesta ja -toiminnoista. Mekaaninen korjaus- ja asennusosaaminen luetaan eduksesi. Olethan työntekijänä huolellinen ja tarkka, ja pystyt suoriutua tehtävistä paineen alla itsenäisesti sekä osana työryhmää.

Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti. Käsittelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela, numerosta 050 464 8493, arkisin klo 13–14.