Ruokapalvelutyöntekijä, Turku

Työpaikat / Ruokapalvelutyöntekijä, Turku

Ruokapalvelutyöntekijä, Turku

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Turku Parainen Aura Paimio Salo Hotelli- ja ravintola-ala

Haemme nyt osaavia ja innokkaita ruokapalvelutyöntekijöitä keikkatöihin Turun alueelle!

Mistä on kysymys?

Etsimme nyt keikkaluontoiseen työhön ruokapalvelutyöntekijöitä. Etsimme lähtökohtaisesti ihmisiä, jotka pystyvät satunnaisiin keikkavuoroihin. Baronan työntekijänä pääset nauttimaan joustavasta työskentelystä, jossa rakennat itse oman työvuorolistasi. Työajat sijoittuvat ma-su väliselle ajalle pääsääntöisesti aamuvuoroihin, mutta välillä myös iltavuoroihin. Tyypillinen ruokapalvelutyöntekijän työvuoro voi pitää sisällään esimerkiksi keittiön siisteydestä huolehtimista, astiahuoltoa, salaattien valmistusta ja muita keittiön avustavia tehtäviä.

Ketä haemme?

Haemme työhön ruokapalvelutyöntekijöitä, jotka hoitavat työnsä ammattitaidolla ja antaumuksella. Voit olla pitkän linjan suutalouspuolen konkari, työuraasi aloitteleva vastavalmistunut tai kaikkea siitä väliltä. Tärkeintä on, että sinulta löytyy varmuutta hypätä kokeilemaan erilaisia työpaikkoja ja nautit työssäsi vauhdista ja vaihtelusta. Viihdyt keittiössä ja haluat kehittää osaamistasi edelleen.

Miten mukaan?

Päästäksesi osaksi Baronan osaavaa keittiötiimiä, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laita meille pikimiten hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta ja anna kuulua itsestäsi!