Service Desk- asiantuntija (L1/L2), Elisan sisäinen IT

Työpaikat / Service Desk- asiantuntija (L1/L2), Elisan sisäinen IT

Service Desk- asiantuntija (L1/L2), Elisan sisäinen IT

Hakuaika päättyy 02.12.2021

Helsinki IT/tietoliikenne Elisa Oyj

Onko sinulla jo kokemusta IT-tuen tehtävistä ja olet etsimässä uusia haasteita työurallesi? Sytytkö siinä, kun pääset haastamaan itseäsi erilaisien tietoteknisien ongelmien parissa ja antamaan neuvoa/tukea asiakkaille? Etsitkö yritystä, jossa pääset työskentelemään asiantuntevassa, mutta rennossa työyhteisössä?

Mitä?

Etsimme asiakkaallemme Elisalle heidän omaan sisäiseen IT-tukeensa IT-tukihenkilöä vastaamaan Elisan henkilökunnan tietoteknisiin haasteisiin. Kyseessä on L1/L2 tason työ ja pääsetkin työskentelemään monipuolisesti erilaisien teknologioiden ja haasteiden parissa. Työtehtäviisi kuuluvat Elisan henkilökunnalta tulevien palvelupyyntöjen vastaanottaminen ja ratkaiseminen puhelimitse, sähköpostitse ja Chat-palvelussa sekä Pasilan Lähituki-pisteessä. Ongelmatilanteet saattavat liittyä niin työasemiin, ohjelmistoihin, oheislaitteisiin (tulostimet, verkkolaitteet, AV-laitteet) kuin mobiililaitteisiinkin. Tarvittaessa tukipyyntöjä eskaloidaan seuraavan tason asiantuntijatiimille, mutta lähtökohtaisesti ongelmatilanteet pyritään ratkomaan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana.

Kenelle?

Tehtävä sopii henkilölle, jolta löytyy jo aikaisempaa kokemusta (1-3v) IT-tuen tehtävistä sekä asiakaspalvelusta. Toivottavaa olisi, että sinulla olisi kokemusta erityisesti service deskin/etätuen puolelta, ja siten puhelimitse työskentely olisi sinulle jo entuudestaan tuttua ja myös mielekästä. Olet ulospäinsuuntautunut, sosiaalinen ja hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja nautit asiakkaiden kohtaamisesta. Sinun ei tarvitse osata saman tien kaikkea, mutta tärkeää on, että lähdet uteliaasti ja rohkeasti selvittelemään vastaan tulevia haasteita yhdessä kollegoidesi kanssa. Tartut tehtäviin aktiivisesti ja sinulle on tärkeää myös saattaa tehtävät loppuun asti laadukkaasti. Service deskissä kiire on hieman aaltomaista ja onkin tärkeää, että pysyt kärsivällisenä, rauhallisena sekä positiivisena myös pienen paineen alla kiirepiikkien tullen.

Työskentelypaikka, aika ja työsopimus

Elisan viihtyisä toimisto sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Pasilassa. Töitä tullaan tekemään sekä toimistolla että etänä, esimerkiksi kotoa käsin. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/vko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpäivät sijoittuvat pääasiassa arkipäiviin klo 7-17 välille, mutta sen lisäksi työhön kuuluu muutaman kerran kuukaudessa myös etänä tehtävää varallaoloa arki-iltaisin sekä viikonloppuisin seuraavasti; ma-pe klo 17-21.30, la klo 8.30-21.30 ja su klo 9-21.30. Tehtävä edellyttää siis myös mahdollisuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin työvuorosuunnitelman mukaisesti. Työsuhteen virallisena työnantajana tulee toimimaan Barona IT Oy. Työsuhde alkaa joulukuussa 2021.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys sekä huumausainetesti ja näiden läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Toivomme sinulta:

 • Soveltuvaa IT-alan koulutusta tai loppuvaiheessa olevia opintoja
 • Kokemusta IT-tuen tehtävistä sekä jostakin tiketöintijärjestelmästä
 • Kokemusta Windows 10 käyttöjärjestelmästä
 • Kokemusta MacOS käyttöjärjestelmästä
 • M365 -tuoteperheen hyvää hallintaa
 • Perustason osaaminen; Active Directory, SCCM, VPN ja Citrix
 • Perustason osaaminen oheislaitteista (tulostimet, verkkolaitteet ja AV-laitteet)
 • Perustason osaaminen mobiililaitteista (puhelimet ja tabletit)
 • Sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

 • Kattavan perehdytyksen sekä mukavat ja asiantuntevat kollegat työsi tueksi
 • Monipuolisia, vaihtelevia ja haastavia työtehtäviä
 • Tilaisuuden kartuttaa IT-alan osaamista tunnetussa yrityksessä
 • Pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi tehtävään jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vastaamme myös mielellämme sinua askarruttaviin kysymyksiin, joten soitathan tai laitathan sähköpostia meille rohkeasti!