Kokeneempi kokoonpanija mekaaniseen taajuusmuuttajakaappien kokoonpanoon

Työpaikat / Kokeneempi kokoonpanija mekaaniseen taajuusmuuttajakaappien kokoonpanoon

Kokeneempi kokoonpanija mekaaniseen taajuusmuuttajakaappien kokoonpanoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Espoo Vantaa Kerava Tuusula Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto ABB Oy Drives

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme ABB Oy Drivesille Helsingin Pitäjänmäkeen taajuusmuuttajakaappien kokoonpanijaa päivävuoroon. Työsuhde solmitaan Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Työnäsi on taajuusmuuttajamoduulien ja -kaappien kokoonpanotyöt. Työskentelet osana tiimiä ja valmistus on jaettu eri työvaiheisiin, jossa jokaisella työntekijällä on selkeästi määritelty roolinsa. Työtä tehdään viihtyisässä työympäristössä.

Työtehtävissä menestyäksesi, toivomme että omaat esimerkiksi, sähköasentajan ammatillisen koulutuksen tai kokemusta kokoonpanon tehtävistä. Tehtäviin koulutetaan, mutta toivomme sinun olevan piirikaavioiden ja kokoonpanokuvien lukutaitoinen henkilö, sillä etsimme nyt vaativampaan kokoonpanoon henkilöä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat oppia uusia asioita ja laadukkaasti tehty työ motivoi sinua. Kommunikoit hyvin suomeksi, sillä koulutus tapahtuu suomeksi. Työsuhde on alustavasti neljän kuukauden määräaikainen, mutta työssä pärjäävällä on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä huipputuotteiden parissa erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Pääset työskentelemään hyvässä työporukassa ja saat osaavien kollegojen täyden tuen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan paikkaa nopeasti. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi.