Tekninen asiantuntija DNA:lle

Työpaikat / Tekninen asiantuntija DNA:lle

Tekninen asiantuntija DNA:lle

Hakuaika päättyy 29.11.2021

Helsinki Vantaa Oulu Espoo IT/tietoliikenne DNA Oyj

Etsitkö ympäristöä jossa pääset rakentamaan parempaa tulevaisuutta hyvässä seurassa? Ovatko TCP/IP, WAN, LAN ja WLAN sinun juttusi? Arvostatko suomalaista yritystä, jolle työntekijöiden pitkäjänteinen kehittäminen ja hyvinvointi on tärkeää? Etsimme nyt useampaa vakituista teknistä asiantuntijaa DNA:n yritysasiakkaiden Service Deskiin Helsinkiin ja Ouluun.

DNA:n teknisenä asiantuntijana pääset tukemaan SLA:n piirissä olevia yritysasiakkaita heidän käyttäessään viestintään, dataan, palvelinkeskuksiin ja yritysverkkoihin liittyviä palveluita. Pääset itse ratkaisemaan yli 90 % asiakkaiden ongelmista jo ensimmäisen yhteydenoton perusteella, ja tekemään tietysti myös tiivistä yhteistyötä tuotteiden ja tekniikan asiantuntijoiden kanssa. Häiriönhallinnan lisäksi seuraat myös erilaisia monitorointijärjestelmiä ja toteutat asiakkaiden muutospyyntöjä esimerkiksi verkon konfiguraatioihin. Tulet muiden tiimikaveriesi tavoin työskentelemään erilaisissa työvuoroissa, koska asiakkaamme tarjoaa palveluita 24 / 7 / 365. Saat tietysti itse vaikuttaa omiin työvuoroihisi. Etsimme tekijöitä työskentelemään DNA:lle osaksi joko Helsingin tai Oulun tiimiä. Tehtävässä myös etätyöskentely on mahdollista!

Tämän tiimin jäsenenä saat erinomaiset mahdollisuudet oppia ja kasvattaa asiantuntemustasi sekä itse työn kautta, mutta myös osallistumalla erilaisiin koulutuksiin ja suorittamalla sertifiointeja. Pääset toimimaan aidosti asiantuntijana ja sinulla on valta ratkaista asiakkaan ongelma sen sijaan, että vain eskaloisit vikatikettejä eteenpäin. Työn kautta tulet tutuksi myös erilaisten palveluidemme kanssa, ja tästä tiimistä edetäänkin usein asiantuntijatehtäviin oman talon sisällä. Luonnollisesti pääset nauttimaan myös DNA:n kattavista työsuhde-eduista, mm. laajasta työterveyshuollosta, ja itse palkkauskin on kilpailukykyinen.

Työllistyt vakituiseen työsuhteeseen suoraan DNA:n palvelukseen.

Mitä toivomme sinulta?

  • Hyvää perusosaamista tietoliikenneverkoista (TCP/IP), palomuureista, lähiverkoista ja reitittimistä
  • Tietoliikenteeseen painottuvaa koulutusta ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta – voit olla myös pian valmistumassa
  • Halua jatkuvasti kehittää osaamistasi entistä paremmaksi
  • Positiivista asennetta
  • Valmiutta vuorotyöhön (palveluaika on 24 / 7 / 365)
  • Kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi

Miksi DNA:lla viihdytään?

DNA:n ammattilaisten keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. DNA:n arvot nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät aidosti arjessa ja työkulttuurissa. DNA tarjoaa myös muita ison talon etuja, vaikkakin tärkeintä on kyetä tarjoamaan sinulle motivoivia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan!

Kiinnostuitko? Laita tuumasta toimeen ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si meille mahdollisimman pian, sillä kartoitamme henkilöitä tehtävään jo hakuajalla.

Tehtävään valitulle teetetään turvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.