Varastotyöntekijöitä viileävarastoon

Työpaikat / Varastotyöntekijöitä viileävarastoon

Varastotyöntekijöitä viileävarastoon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Kiinnostavatko logistiikka-alan työt elintarvikevarastossa? Haluatko päästä tekemään monipuolista ja liikkuvaa työtä mahtavassa työporukassa?

Etsimme varastotyöntekijöitä Vantaan Viinikkalassa sijaitsevaan varastoon. Työtehtävänä on elintarvikkeiden keräily, joka tapahtuu ratakeräilynä. Työtä tehdään viileässä, noin +2C lämpötilassa. Aloitus työssä on pikaisella aikataululla ja tarjolla oleva työsuhde on pitkäaikainen.

Hakijoilta toivomme hyvää fyysistä kuntoa, innokkuutta oppia uutta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä tehokasta ja ripeää työotetta. Aikaisempaa varastotyökokemusta et tässä tehtävässä välttämättä tarvitse, sillä työhön järjestetään kattava perehdytys. Työvuorot sijoittuvat klo 6–22 välille ja työhön saattaa kuulua myös viikonloppuvuoroja. Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen kokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen 11,97-13,69 €/h + lisät.

Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuajan aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pikaisesti!