Varastotyöntekijä päivävuoroon

Työpaikat / Varastotyöntekijä päivävuoroon

Varastotyöntekijä päivävuoroon

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Vantaa Logistiikka/kuljetus/liikenne

Haussa huipputyyppi! Etsimme asiakkaallemme Vantaalla sijaitsevaan varastoon pitkäaikaista työntekijää. Lue ilmoitus ja hae paikkaa pian.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla. Työpäivät koostuvat asiakastoimitusten keräily- ja pakkaustehtävistä, sekä muista monipuolisista tehtävistä. Osa päivästä työskennellään viileässä lämpötilassa, joten olethan varautunut vilpoiseenkin työtilaan. Työtä tehdään kokoaikaisesti päivävuorossa ja työpäivän pystyt aloittamaan joustavasti yhden tunnin liukumalla.

Aloitus tehtävässä on pikaisella aikataululla ja tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä pitkäaikaisesti. Aikaisempaa työkokemusta varastolta ei tarvitse olla, mutta katsomme sen eduksi (varsinkin trukkikokemuksen). Palkkaus tehtävässä on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Hakemamme henkilö on:

  • oma-aloitteinen

  • kykenee työskentelemään yksin ja yhdessä

  • hyvä tyyppi

Oletko sinä etsimämme hyvä tyyppi, joka etsit pitkäaikaista työpaikkaa? Äläpä enää jää miettimään hakemuksen jättämistä, sillä tulemme täyttämään paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis paikkaa nyt!