Vastaava kokki

Työpaikat / Vastaava kokki

Vastaava kokki

Hakuaika päättyy 03.12.2021

Vantaa Helsinki Espoo Hotelli- ja ravintola-ala Sodexo/Hämeenkylän kartano/149425

Kiinnostaisiko työpaikka uniikissa ja viihtyisässä kartanohotellissa pääkaupunkiseudulla? Haemme asiakkaallemme, Hämeenkylän Kartanolle, energistä ja motivoitunutta keittiöalan ammattilaista. Vastaavana kokkina huolehdit keittiön päivittäisestä toimimisesta yhdessä kollegoidesi ja esimiehesi kanssa.

Etsimme Hämeenkylän kartanoon työntekijää, jolta löytyy jo kokemusta keittiössä toimimisesta ja mahdollisesti myös esimiestyöstä. Ylläpidät omaa ammattitaitoasi seuraamalla ravintola-alan uusimpia trendejä ja olet ylpeä siitä mitä teet.

Ravintolassa valmistetaan tuoreista kotimaisista raaka-aineista aamiaista, lounasta, ala carte-annoksia sekä edustustarjoiluita. Näin ollen työvuorosi vaihtelevat 06:00-22:00 välillä. Laadukkaan ruokatuotteen valmistamisen lisäksi päivittäiseen työhösi kuuluu muun muassa laadunvalvonta, hallinnolliset työt, lähiesimiehenä toimiminen, teema- ja kampanjapäivien suunniteluun ja toteutukseen osallistumien ja muut keittiötoiminnan työhtehtävät.

Etsitkö kokoaikaista tai osa-aikaista työtä? Haluaisitko työskennellä tietyn määräajan tai löytää vakituisen työpaikan? Kuulemme sinun tarpeitasi, laita hakemus niin jutellaan lisää. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hämeenkylän Kartano tarjoaa sinulle ainutlaatuisen työympäristön ja ammattitaitoiset työkaverit.

Hämeenkylän kartano on Länsi-Vantaalla sijaitseva uniikki kartanohotelli, jonka juuret vievät vuosisatojen taakse. Kartanossa on 63 tasokasta ja viihtyisää hotellihuonetta, useita upeita modernisoituja kokoustiloja sekä laadukas a la carte ravintola. Päivittäin on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan ja rentoutua leppoisissa löylyissä saunaosastollamme. Rakennukset ja vehreä puisto lepäävät rauhallisessa maalaisidyllissä piilossa pääkaupungin vilinältä, mutta kuitenkin lähellä kaikkea.

Tutustu kartanoon https://www.hameenkylankartano.fi/

Hämeenkylän Kartano kuuluu Sodexo -perheeseen. Sodexo on yksi maailman suurimmista työnantajista. Noin 460 000 sodexolaista työskentelee ympäri maailmaa 64 eri maassa tehdäkseen kaikkiaan 100 miljoonan asiakkaamme päivästä paremman.