Varaosakoordinaattori ABB:lle

Työpaikat / Varaosakoordinaattori ABB:lle

Varaosakoordinaattori ABB:lle

Hakuaika päättyy 01.12.2021

Helsinki Tekniikka Teollisuus/tuotanto Toimistotyö ABB Oy, Motors and Generators/ Helsinki

Etsimme asiakkaallemme ABB:lle Service -yksikköön varaosakoordinaattoria. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden korkeakouluopiskelijalle tai vastavalmistuneelle. Tehtävä on alkuun puolen vuoden määräaikaisuus mutta jatko on myös mahdollinen. Työsopimus solmitaan Barona Teollisuuden ja työntekijän välille. Toivomme, että voisit aloittaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tammikuun alussa.

Päävastuusi on moottoreiden ja generaattoreiden varaosalistojen kokoaminen eri järjestelmistä. Tarkemmin ottaen koostat järjestelmistä koneiden valmistustietoja keräämällä yhtenäiset varaosalistat. Tarvittaessa olet myös yhteydessä toimittajiin puuttuvien tietojen hankkimiseksi.

Tehtävä antaa kattavan tuntemuksen moottoreiden ja generaattoreiden maailmaan. Sinulla on myös mahdollisuus tutustua tehtäväsi ohella myynti-insinöörin tehtäviin, jossa vastaanotat ja käsittelet asiakkaan tarjouspyyntöjä sekä teet tarjouksia. Lopullisen työnkuvan määritämme valittavan henkilön kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan.

Tässä tiimissä on loistava yhteishenki ja kaveria autetaan aina. Vaikka tehtävä onkin itsenäinen, et jää yksin.

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, joka käyttää sujuvasti eri järjestelmiä ja etsii tietoa tottuneesti. Työotteeltasi olet huolellinen ja oma-aloitteinen, etkä kaihda rutiininomaisiakaan tehtäviä. Englannin sujuva osaaminen on välttämättömyys kansainvälisessä organisaatiossa. Käytät työssäsi SAPia, jonka käyttötuntemus on eduksi. Arvostamme teknistä osaamista mutta se ei ole välttämättömyys, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävässä suoriutuaksesi.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, lisätietoja antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.