Osa-aikainen logistiikkatyöntekijä

Työpaikat / Osa-aikainen logistiikkatyöntekijä

Osa-aikainen logistiikkatyöntekijä

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Helsinki Logistiikka/kuljetus/liikenne Rexel Finland Oy

Haemme osa-aikaista logistiikkatyöntekijää asiakkaamme Rexel Finland Oy:n Helsingin Telakan myyntikonttoriin. Tarjolla mielenkiintoinen ja vaihteleva työ näköalapaikalla telakkamaailmaan.

Työtehtäviisi logistiikkatyöntekijänä kuuluu muun muassa tavaran vastaanotto, jakelu, inventointi sekä muu tavaravirran hallinta. Työ on luonteeltaan fyysistä sekä edellyttää aikaisempaa kokemusta logistiikan parissa. Työ tapahtuu ulkona pääasiassa trukilla (vastapainotrukki) työskennellen, joten odotamme sinulta myös trukinajotaitoa. Kansainvälisen työympäristön vuoksi tarvitset suomen kielen taidon lisäksi myös englannin kielen taitoa.

Työaika sijoittuu arkipäiville kello 7.00–15.00 väliselle ajalle ja työtunteja on tarjolla 20–37,5 h/viikko. Työsuhde on alkuun kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta mahdollisuuksien mukaan jatkamme työsuhdetta.

Unelma kandidaattimme on paineensietokykyinen, järjestelmällinen sekä ratkaisukeskeinen. Lisäksi aito kiinnostus sekä ennakkoluuloton asenne telakan mielenkiintoista maailmaa kohtaan on toivottua.

Helsingin Telakan toimipiste palvelee Helsingin Shipyard Oy:tä ja alueella toimivia alihankkijoita myymällä laivanrakennukseen tarkoitettuja tuotteita ja palveluita. Tavoitteena on tukea ja auttaa asiakasta omassa liiketoiminnassaan, saavuttaen samalla omat toiminta- ja tulostavoitteet.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.