Tuotantokemisti, Fintoil Oy

Työpaikat / Tuotantokemisti, Fintoil Oy

Tuotantokemisti, Fintoil Oy

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Hamina Helsinki Kotka Porvoo Teollisuus/tuotanto Tutkimus/kehitys Fintoil Hamina Oy

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja vaihtelevista kemistin tehtävistä uuden, kesällä 2022 valmistuvan mäntyöljytislaamon käyttölaboratoriossa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Fintoil Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen Haminaan esihenkilön rooliin tuotantokemistiä rakentamaan käyttölaboratorion palvelut biotuotetehtaan tarpeita varten.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ja rakentamaan uutta yhtiön toiminnan etenemisen ja kasvun myötä. Tehtäviisi kuuluu Kemistiasiantuntijan työtehtävät käyttölaboratoriossa. Työtehtäviisi kuuluu laboratorion toimintojen rakentaminen, analyysimenetelmien sisäänajo ja toimintaan liittyvien ohjeiden laatiminen ja perehdyttäminen.

Kaikkea et joudu tekemään yksin, sillä sinulla on EHQS- ja tuotantotiimin osaaminen ja tuki tarvittaessa käytössäsi. Toimit tehtävässäsi laboratoriohenkilöstön esihenkilönä. Sekä laboratoriotilat että laiteresurssit ovat kaikki tuliteriä.

Sinulla on kemistin koulutus tai muu riittävä, sopiva koulutustausta. Kokemus titrausmenetelmistä ja/tai mäntyöljyanalytiikasta, menetelmien pystyttämisestä sekä laatu-, ympäristö- ja työterveys- ja -turvallisuusstandardeista luetaan eduksi. Laboratoriolaitteiden kanssa toimiminen ei ole sinulle vierasta ja pystyt toimimaan muuttuvissa tilanteissa.

Itsenäinen ja aloitekykyinen ote työhön sekä hyvät tiimityöskentelytaidot tuotantoympäristössä ovat olennaisia tehtävässä viihtymiseen ja menestymiseen. Arvostamme positiivista, motivoitunutta asennetta kaikkeen työhön. Työtehtävät edellyttävät suomen ja englannin kielen taitoa.

Työn aloitus sopimuksen mukaan helmi-maaliskuussa 2022.

Tarjoamme sinulle uniikin mahdollisuuden työskennellä etulinjassa alalla, jonka kehitys on yhteisen tulevaisuutemme polttopisteessä. Fintoil edistää tuotteillaan merkittävästi päästövähennyksiä ja rakentaa näin konkreettisesti vihreämpää tulevaisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13:00 – 14:00.