Elektroniikka-asentaja

Työpaikat / Elektroniikka-asentaja

Elektroniikka-asentaja

Hakuaika päättyy 01.12.2021

Vantaa Helsinki Espoo Kerava Nurmijärvi Teollisuus/tuotanto

Oletko vastikään valmistunut elektroniikka-asentaja, valmiina kehittämään uraasi? Tai kokenut pitkänlinjan elektroniikka-alan rautainen ammattilainen? Meillä on sinulle paikka avoinna!

Asiakasyrityksemme hakee elektroniikka-asentajia pääasiassa kokoonpanotehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin. Toivomme hakijoilta asianmukaista ammatillista koulutusta tai aiempaa kokemusta elektroniikkalaitteiden kokoonpanosta. Hyvä asenne ja tarkka työote ovat avaintekijöitä työssä menestymisen kannalta. Toivomme hakijoilta myös valmiutta vuorotyöhön, sillä haemme tekijöitä pääsääntöisesti ilta-/kaksivuoroon. Työsuhde on alustavasti 4 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollista tilanteesta riippuen.

Asianmukaisen perehdytyksen ja koulutuksen lisäksi, asiakasyrityksemme tarjoaa modernit tuotantotilat Länsi-Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Saat mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä, hyvässä työporukassa. Työssä hyvin suoriutuvalle avautuu mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä rohkeasti hakemus, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tai jos jokin mietityttää, kysymyksiin vastaa Anneli Mäki. Minut tavoitat  parhaiten sähköpostilla anneli.maki@barona.fi