Instrumenttien kokoonpanija Vaisalalle

Työpaikat / Instrumenttien kokoonpanija Vaisalalle

Instrumenttien kokoonpanija Vaisalalle

Hakuaika päättyy 01.12.2021

Vantaa Teollisuus/tuotanto Vaisala Oyj

Haemme nyt kansainvälisesti tunnetulle asiakasyrityksellemme Vaisalalle elektroniikka-asentajaa instrumenttien kokoonpanoon.

Työskentelet ympäristöä mittaavien laitteiden ja antureiden parissa kaksivuorossa. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat erilaiset kokoonpano-, kalibrointi- ja pakkaustehtävät.

Vaisalan modernit tuotantotilat sijaitsevat Länsi-Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työnkuva soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elektroniikka-asentajan tai sähköasentajan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle. Koulutusta ei kuitenkaan vaadita, hyvän asenteen omaavan henkilön on mahdollista oppia tehtävät perehdytyksen aikana. Työsuhde on 4 kuukauden määräaikainen, jonka jälkeen tilanteesta riippuen on mahdollisuudet jatkoon.

Toivomme henkilöitä intoa ja halua oppia uutta, sekä kärsivällisyyttä tarkkuutta vaativaan tuotantotyöhön. Tarjoamme työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, kansainvälisessä yrityksessä, joka on oman alansa erityisosaaja, sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus, teemme valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi

Vanha Nurmijärventie 21, 01670 Vantaa