Varastotyöntekijä Munax Oy Laitila

Työpaikat / Varastotyöntekijä Munax Oy Laitila

Varastotyöntekijä Munax Oy Laitila

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Laitila Teollisuus/tuotanto Logistiikka/kuljetus/liikenne Elintarviketeollisuus Munax Oy

Etsimme Laitilan tuotantolaitoksellemme vakituiseen työsuhteeseen VARASTO-/LÄHETTÄMÖTYÖNTEKIJÄÄ

Varastotyöntekijänä työskentelet monipuolisissa logistiikan ja varastonhallinnan työtehtävissä, joihin kuuluvat mm. saapuvan tavaran vastaanotto ja purku sekä tuotteiden keräily varastosta ja myyntitilausten lähettäminen. Työtehtäviin kuuluvat myös sähköisen varastojärjestelmän ylläpito sekä rahtikirjojen valmistelu. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työtä tehdään katkeavassa 2-vuorossa.

Työ sopii sinulle, jos olet kiinnostunut logistiikasta ja varastonhallinnasta, pidät monipuolisesta sekä toiminnan täyteisestä työnkuvasta ja työskentelytavoiltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Olet työskentelytavaltasi tarkka ja huolellinen sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävissä tulet lisäksi tarvitsemaan paineensietokykyä ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Katsomme eduksesi myös trukinajokokemuksen sekä hygieniapassin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen vahvan brändin omaavassa yrityksessä, jossa varastonhallinnan tehtäväkenttä on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään osana osaavaa ja tiivistä varastotiimiämme, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi.

Laitathan hakemuksesi pikaisesti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Huomioithan, että, emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse. Työsuhde solmitaan suoraan Munax Oy:n kanssa.

Rekrytoinnissa avustaa Barona Logistiikka Oy ja henkilöstökonsultti Pirjo Rouhiainen, puh. 040 774 7780, pirjo.rouhiainen@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina Teams kautta tai puhelinhaastatteluina (tarvittaessa haastattelut voidaan järjestää toimistossamme Korona rajoitukset huomioon ottaen). Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Torikantie 5, 23800 Laitila