Vuoropäällikkö, Burger King, pääkaupunkiseutu

Työpaikat / Vuoropäällikkö, Burger King, pääkaupunkiseutu

Vuoropäällikkö, Burger King, pääkaupunkiseutu

Hakuaika päättyy 01.12.2021

Helsinki Espoo Vantaa Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Oletko päässyt jo ravintola-alan makuun ja saat energiaa asiakaspalvelusta? Haluaisitko ottaa seuraavan askelen työurallasi ja viedä osaamisesi seuraavalle levelille? Jos sinussa asuu luontainen liidaaja, olet asiakaspalvelija, joka rakastaa uusia kokemuksia ja iloista ilmapiiriä, tämä paikka voi olla juuri sinulle! Tule kehittymään osana Burger Kingin mieletöntä jengiä!

Mitä Burger King vuoropäällikön tehtäviin kuuluu? Tutustu tästä #kingiesihenkilö #burgerking #tiktok

Etsimme vuoropäällikköjä Helsingin, Espoon ja Vantaan Burger Kingeihin pitämään huolta vuorojen sujuvasta läpiviennistä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy 90 h / 3vk. Tehtävän aloituspalkka on 12,86€/h. Toivoisimme sinun aloittavan työssä mahdollisimman pian.

Älä epäröi, sillä tämä voi olla mahdollisuutesi kehittyä ravintola-alalla. Sinut tullaan kouluttamaan tehtävään, joten asenne korvaa aiemman kokemuksen!

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden oppia, kokea, kasvaa ja edetä urallasi.

Vapauden olla oma itsesi mielettömän työporukan ympäröimänä.

Maksamme tehtävästä kilpailukykyistä palkkaa, sillä työ on vaativaa ja arvostamme sinua,

Kansainvälisen suuryrityksen tuen

Toivomme sinulta:

Pelkäämätöntä ja iloista asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisuasennetta

Halua oppia, kehittyä ja ylläpitää Burger Kingin mahtavaa työilmapiiriä

Uskoa itseesi, tiimiisi ja työhösi

Rentoa ja avointa, mutta määrätietoista esimiesasennetta

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen.

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa. Mikäli haluat lukea tehtävästä lisää, käy tutustumassa artikkeliin millaista #Kingijengissä on työskennellä esihenkilöroolissa.

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.