Kingi tyyppi Mäntsälän BURGER KINGIIN

Työpaikat / Kingi tyyppi Mäntsälän BURGER KINGIIN

Kingi tyyppi Mäntsälän BURGER KINGIIN

Hakuaika päättyy 01.12.2021

Mäntsälä Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua Mäntsälän Burger Kingiin! Ole oma itsesi ja hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Mitä se kingiduuni on? Tutustu tästä #kingiduuni #burgerking #tiktok

#Kingikalenteri

Tällä hetkellä töitä on tarjolla henkilölle, joka voisi työskennellä arkisinkin myös aamu-, ja päivävuoroissa. Voit työskennellä joko keikkaluontoisesti tai solmia toistaiseksi voimassa olevan, isommalla tuntimäärällä olevan vakituisen sopimuksen.

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämä pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin ihanan tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina, ja tulet työllistymään Baronan keikkalaiseksi tai Restel Fast Food Oy:n alaisuuteen, riippuen keskimääräisestä työtuntimäärästäsi kuukaudessa.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä