King Team Member BURGER KING Vaasa

Työpaikat / King Team Member BURGER KING Vaasa

King Team Member BURGER KING Vaasa

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu Restel Fast Food Oy

Hej King typ, vi söker dig till Vaasa Burger King -gäng! Om du har en positiv och pigg attityd lämna ansök, ingen tidigare erfarenhet krävs för denna uppgift!

Kolla in mer om King-gängs King jobbet!

#Kingkalender

Vi letar efter ett tillägg till King -gäng i Vasa. Jobb kommer att finnas tillgängliga för personer som kan arbeta både vardagar och helger på morgon-, eftermiddags- och nattpass. Vi erbjuder ett tillsvidareanställningsförhållande med 63-90 timmar / 3 veckor.

#Kingattityd

Burger King har en helt super arbetsatmosfär! För att fortsätta med de nya kungarna kommer den berömda kingattityd att avgöra! Detta inkluderar en entusiastisk och motiverad inlärning och kundtjänst attityd och vilja att ha trevligt på jobbet ! Under din fördjupade utbildningstid lär du dig allt du behöver veta om ditt jobb.

#Vardigsjälv

Burger Kings "Be your way -filosofi" välkomnar dig som du är. På Burger King lär du dig mycket om kundservice, lagarbete, köksuppgifter, kreativ problemlösning och interaktion omgiven av ditt underbara team!

BK -anställda säger: De positiva aspekterna av arbetet är det omedelbara och bästa arbetsteamet samt de trevliga cheferna som hjälper till, även under diskskift. I en bra arbetsmiljö lär du dig snabbt känna dina medarbetare och det finns alltid någon att vända sig till.

Med Burger King kan du vara helt dig själv och arbetet är så fantastiskt att du inte längre vill lämna #Kinggänget! Som ett erkännande av detta fick Burger King titeln Finlands mest inspirerande jobb 2018!

Är du intreserad?

Tjänsten kräver minst 16 års ålder. Kunskaper i finska, svenska och engelska krävs i arbetet. Du måste skaffa ett salmonellacertifikat och senare ett hygienpass innan du påbörjar arbetet. Oroa dig inte, om du inte redan har dem har du tid att slutföra dem ännu.

Barona fungerar som en rekryteringspartner. Burger King är en del av Restel Group, som i sin tur erbjuder dig en mängd anställningsförmåner som sport- och kulturkuponger samt rabatter på matprodukter i koncernens restauranger.

Restel Oy är ett finskt restaurangföretag med cirka 200 restauranger och sysselsätter mer än 2 500 restaurangproffs. Restels mat- och dryckesrestauranger är omfattande från Helsingfors till Rovaniemi, och det finns ett brett utbud av jobb i hela landet. Du kan hitta mer om Restel som arbetsgivare här.

Vi vill höra från dig, men ansök gärna snart, eftersom platser kommer att fyllas så snart en lämplig person hittas!

Kivihaantie 16, 65300 Vaasa