King Team Member BURGER KING Vaasa

Työpaikat / King Team Member BURGER KING Vaasa

King Team Member BURGER KING Vaasa

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Vaasa Mustasaari Laihia Maalahti Isokyrö Asiakaspalvelu/palvelu Hotelli- ja ravintola-ala Restel Fast Food Oy

Hei kingi tyyppi, etsimme juuri sinua mukaan Vaasan Burger Kingin porukkaan! Jos omaat positiivisen ja reippaan asenteen niin hae mukaan, aiempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Tsekkaa lisää Kingijengin Kingiduunista!

#Kingikalenteri

Etsimme täydennystä Vaasan Kingijengiin. Töitä on tarjolla alkaen heti henkilöille, jotka voivat työskennellä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin aamu-, päivä- ilta- ja yövuoroissa. Tarjoamme vakituisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy 63–90 h/3vk. Haemme tekijöitä jotka ovat valmiita työskentelemään niin keittiö- kuin kassatehtävissä.

#Kingiasenne

Burger Kingeissä on aivan mieletön työilmapiiri! Jotta se jatkuisi myös uusien kingiläisten myötä, se kuuluisa kingi asenne ratkaisee! Tämä pitää sisällään innokasta ja motivoitunutta oppimis- ja asiakaspalveluasennetta, tahtoa pitää kivaa töissä sekä tiimityöskentelyhenkeä! Perusteellisen koulutusjakson aikana opit kaiken, mitä sinun tulee työssäsi tietää.

#Oleomaitsesi

Burger Kingin ”Be your way -filosofia” toivottaa sinut tervetulleeksi sellaisena kuin olet. Burger Kingissä opit paljon niin asiakaspalvelusta, tiimityöskentelystä, keittiöpuolen tehtävistä, luovasta ongelmanratkaisusta kuin vuorovaikutuksestakin ihanan tiimisi ympäröimänä!

BK työntekijät kertovat: Työn positiivisia puolia ovat välitön ja huippu työporukka sekä mukavat pomot, jotka auttavat, vaikka tiskivuoroissa. Hyvässä työilmapiirissä oppii nopeasti tuntemaan työkaverinsa ja paikalla on aina joku, jonka puoleen kääntyä.

Burger Kingillä voit olla täysin oma itsesi ja työskentely on niin mahtavaa, että et enää halua lähteä #Kingijengistä! Tästä myös tunnustuksena Burger King palkittiin Suomen Innostavimmat Työpaikat 2018– tittelillä!

Kiinnostuitko?

Tehtävä edellyttää vähintään 16 vuoden ikää. Työssä vaaditaan suomen ja ruotsin kielen osaamista. Sinun tulee hankkia ennen työsi aloittamista salmonellatodistus ja myöhemmin hygieniapassi. Ei hätää, ellei sinulla niitä vielä ole, ehdit hyvin suorittamaan ne vielä.

Barona toimii rekrytoinnin kumppanina. Burger King on osa Restel-konsernia mikä puolestaan tarjoaa sinulle monipuoliset henkilöstöedut kuten liikunta- ja kulttuurisetelit sekä alennuksia ruokatuotteista konsernin ravintoloissa.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä

Tahdomme kuulla sinusta, mutta haethan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!