(Junior) Accountant

Työpaikat / (Junior) Accountant

(Junior) Accountant

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Taloushallinto/tilintarkastus Toimistotyö St1 Nordic Oy

Haluatko kehittyä kirjanpidon ammattilaiseksi? Koetko ilmastonmuutoksen hillitsemisen ja puhtaamman huomisen rakentamisen merkitykselliseksi? Haemme nyt (Junior) Accountantia!

(Junior) Accountantin roolissa pääset perehtymään Suomen ja Norjan St1-yhtiöiden käyttöomaisuuskirjanpitoon ja siihen liittyvään viranomaisraportointiin. Lisäksi osallistut suomalaisten yhtiöiden kirjanpitoon sekä tilinpäätösten ja veroilmoitusten laadintaan. Työn sisältöä on mahdollista myös räätälöidä aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työskentelet osana osaavaa kirjanpitotiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä muun muassa pääkirjanpitäjien kanssa. Me St1:llä teemme töitä ilmastonmuutoksen hillitsemisen eteen ja rakennamme samalla puhtaampaa huomista. Odotammekin myös sinulta halua kehittyä, kykyä kyseenalaistaa totuttua ja motivaatiota innovoida uusia työskentelytapoja. Lisäksi toivomme, että sinulta löytyy myös sitoutumista ja nälkää kasvaa omassa roolissasi!

Sinä voit olla joko vasta valmistunut tuleva kirjanpidon ammattilainen tai jo kokeneempi taloushallinnon osaaja. Sinulla on soveltuva taloushallinnon koulutus (esim. tradenomi, merkonomi) ja olet hankkinut jo jonkin verran aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi kesätöiden avulla. Suomen ja englannin kielen taitosi on sujuva sekä suullisesti että kirjallisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja (mm. excel-osaamista) ja kykyä omaksua uusia järjestelmiä. Katsomme eduksesi kokemuksen Microsoft AX/D365:sta ja/tai PowerBI:sta sekä aiemman kokemuksen käyttöomaisuuskirjanpidosta tai tilinpäätöksiin osallistumisesta.

Lisäksi sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kehitysorientoitunut, tehokas, tarkka ja oma-aloitteinen työskentelyote. Haluat kehittää omaa asiantuntemustasi jatkuvasti ja jaat osaamistasi mielelläsi myös muulle tiimille. Olet joustava, pysyt sovituissa aikatauluissa ja sinulta löytyy paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa kirjanpidon ammattilaiseksi mielenkiintoisten tehtävien parissa monipuolisessa ympäristössä. Tueksesi saat asiantuntevat kollegat, jotka suhtautuvat intohimoisesti paitsi omaan työhönsä myös missioomme puhtaamman huomisen rakentamisesta. Pääset osaksi kasvavaa ja innovatiivista pohjoismaista energiayhtiötä, jolla on selkeä visio ja draivia viedä muutosta eteenpäin. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa. Henkilöstöetuna tarjoamme työntekijöillemme muun muassa bonusjärjestelmän, henkilöstörahaston, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan vakuutukset sekä kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian - viimeistään 30.11.2021. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Baronan rekrytointikonsultti Sanna Minkkiseen, p. +358 44 033 4356 tai sanna.minkkinen(at)barona.fi.

Firdonkatu 2, 00520 Helsinki