Tekninen myyjä, Rauma

Työpaikat / Tekninen myyjä, Rauma

Tekninen myyjä, Rauma

Hakuaika päättyy 09.12.2021

Rauma Laitila Turku Teollisuus/tuotanto Tekniikka Myyntitehtävät Ketjurauma Oy

Oletko tavoitteellinen myynnin ammattilainen ja sinulla on kokemusta tekniseltä alalta?

Haemme asiakaslähtöistä ja tuloshakuista teknistä myyjää vastaamaan B2B-myynnistä. Tehtävässä ylläpidät jo olemassa olevia asiakassuhteita sekä teet aktiivisesti uusasiakashankintaa. Työnkuvasi koostuu suurelta osin tarjousten laadinnasta sekä tarjouslaskennasta, mutta myös asiakaskäynnit ovat osa työnkuvaasi.

Asiakaskuntamme koostuu pääosin paperi-, metsä- ja energiateollisuuden yrityksistä sekä kyseisten alojen laitevalmistajista.

Toivomme, että olet teknistä ymmärrystä omaava ja myyntityöstä nauttiva osaaja. Etsimme tiimiimme oma-aloitteista, tuloshakuista sekä sosiaalista työkaveria. Työroolisi on itsenäinen, mutta saat työtehtävään tukea ja perehdytystä ammattitaitoisilta kollegoiltasi. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta kuljettimien sekä kuljetinketjujen parissa työskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, ammattitaitoisen ja motivoivan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Kuulemme mielellään sinusta lisää. Työsuhde solmitaan heti sopivan henkilön löydettyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Hoidamme rekrytoinnin yhdessä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Anu Marttila, anu.marttila@barona.fi tai p. 050 435 8625. Yhteydenotot mielellään ma 23.11. klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana tai pe 26.11. klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana.