Putkistosuunnittelija, Maillefer Extrusion Oy

Työpaikat / Putkistosuunnittelija, Maillefer Extrusion Oy

Putkistosuunnittelija, Maillefer Extrusion Oy

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Vantaa Suunnittelu Tekniikka Teollisuus/tuotanto Maillefer Extrusion Oy

Etsimme asiakkaallemme Mailleferille putkistosuunnittelijaa Layout -tiimiin Vantaalle. Barona Engineering toimii rekrytointikumppanina, ja tehtävässä rekrytoidut suoraan Mailleferille vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän toivottu aloitus on mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Putkistosuunnittelijana vastaat prosessiputkistojen suunnittelusta niin vakioprosessien kuin isompien, räätälöityjen asiakasprojektien osalta. Lisäksi asennuksessa tarvittavien isometripiirustusten tuottaminen, projektikohtaisten PI-kaavioiden suunnittelu, materiaalihankinta, sekä komponenttikirjaston ylläpito ja päivittäminen ovat osa tehtäviäsi.

Työnkuva on itsenäinen mutta toimit tiiviissä yhteistyössä muun organisaation sekä ajoittain myös asiakkaidenkin kanssa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään putkistosuunnittelun toimintatapoja.

Tehtävässä menestyäksesi toivomme, että sinulla on:

  • aiempaa kokemusta putkistosuunnittelusta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri
  • käyttökokemusta 3D-suunniteluohjelmista, esim. Vertex G4 tai vastaava
  • oma-aloitteinen ja aktiivinen työote sekä halua oppia uutta
  • sujuva suomen sekä englannin kielen osaaminen

Lisäksi arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi. Isogen -ohjelman tuntemus ja osaaminen katsotaan eduksesi.

Maillefer tarjoaa sinulle erinomaiset työsuhde-edut, kuten työsuhdepolkupyörän ja kuntosalin sekä virike- ja kulttuurietuudet. Edellä kuvattujen lisäksi sinulla on mahdollisuus kehittyä asiantuntijana alansa johtavassa organisaatiossa!

Eetu, putkistosuunnittelija: "Parasta tässä työssä on yhteistyö eri suunnittelualojen kanssa mukavassa työporukassa. Olen itse pitänyt Vertexin kehittämisestä yrityksellemme paremmin sopivaksi. Hyvien ideoiden syntyessä voi uusia ideoita ottaa joustavasti käyttöön oman ja muiden työskentelyn edistämiseksi. Uran alkuvaiheissa olevalle suunnittelijalle riittää haasteita mallinnuksen ja suunnittelun parissa. Kokeneempi suunnittelija voi tukea enemmän muita suunnittelijoita ja oman kiinnostuksen mukaan kehittää suunnittelu- ja työtapoja."

Heräsikö kiinnostuksesi? Haethan tehtävää heti oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa Barona Engineeringiltä Jarna Lehtola, p. 050 3131 449, parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.