Ravintolapäällikkö Social Burgerjointiin Vaasaan

Työpaikat / Ravintolapäällikkö Social Burgerjointiin Vaasaan

Ravintolapäällikkö Social Burgerjointiin Vaasaan

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Vaasa Hotelli- ja ravintola-ala Asiakaspalvelu/palvelu The Social Burger Joint Oy

Burgerhood kaipaa nyt energisoivalla asenteella ja rautaisella ammattitaidolla varustettua RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen Vaasan keskustan sykkeessä sijaitsevaan Social Burgerjoint ravintolaan. Etsimme ravintolapäällikköä johtamaan ravintolan tiimiä ja päivittäistä toimintaa. Etsimämme persoona seisoo vahvasti tiiminsä takana ja johtaa joukkoja edestäpäin omalla esimerkillään. Innostuksesi työhön ja asiakaspalveluun näkyy ja kuuluu kauas.

Social Burgerjoint lähti liikkeelle 2015 kaverusten intohimosta ruokaan, rokkiin ja hyviin tyyppeihin. Yrityksen ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin aikoinaan ruutupaperille Pearl Jamin keikalla Berliinissä. Mainetta maailmallakin niittäneet artesaaniburgerit tirisevät hiiligrilleissä yhdeksässä Social Burgerjointissa Helsingissä, Haminassa, Keravalla, Porvoossa, Vaasassa, Oulussa ja Tampereella.

TULEVAT TEHTÄVÄSI

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan päivittäisestä toiminnasta tiiminvetäjänä. Vastuullasi ovat esimerkiksi työvuorojen sujuvuus, tilaukset, varastonhallinta ja henkilökunnan resursointi yhdessä operatiivisen päällikön kanssa. Ravintolapäällikkönä toimit esihenkilönä ja varmistat päivittäin, että henkilökunnan tieto- ja taitotaso mahdollistavat asiakkaiden odotuksiin vastaamisen. Kannat vastuuta asiakkaiden palvelukokemuksesta ja sen virittämisestä huippuunsa.

RavintolapäällikkönäPidät osaltasi myös huolta, että jokainen tiimin jäsen ymmärtää laadulliset ja myynnilliset tavoitteet ja roolinsa niiden saavuttamisessa. Suhtaudut työntekijöiden työhyvinvointiin ja -tyytyväisyyteen kunnianhimoisesti. Kannustat, kehut ja palkitset henkilökuntaa onnistumisista sekä neuvot ja tsemppaat, kun kaikki ei mene kuin Strömsössä.

KENET ME HALUTAAN

Kokemus puhuu puolestaan joten toivomme, että sinulla on jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksesi katsotaan myös sujuva suomen tai ruotsin sekä englannin kielitaito. Johdat joukkoja omalla esimerkillä, koska brändin henki ja energia kulminoituu burgerjengin silmissä myös sinuun. Luot aktiivisesti ympärillesi yhteistä onnistumista tukevaa työkulttuuria, jotta jokaisessa ravintolassa pystytään tarjoamaan parasta asiakaspalvelua ja burgereita yhtenä rintamana. Jaat vastuulliset arvot ja pidät kiinni siitä, ettei kaveria jätetä. Jos sinulta kysytään, Burgerhoodissa voitetaan, yhtä lailla kuin kompastutaan ja noustaan ylös, yhdessä. Jos olet yksi meistä, haluat myös oppia uutta, kehittyä ammattilaisena ja auttaa työkavereita ympärilläsi kehittymään

Nappaako? Welcome To The Burgerhood! Jätä hakemuksesi heti.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja työsuhde solmitaan tekijän ja Social Burgerjointin välillä. Lisätietoja antaa arkisin klo 8-16 välillä henkilöstökonsultti Matilda Vähäkangas +358 45 7881 5373.