Kahvilatarjoilija, Ravintola Kilpis, Kilpisjärvi

Työpaikat / Kahvilatarjoilija, Ravintola Kilpis, Kilpisjärvi

Kahvilatarjoilija, Ravintola Kilpis, Kilpisjärvi

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Enontekiö Hotelli- ja ravintola-ala Kilpistunturi Oy

Mahdollisuus työllistyä Käsivarren Lappiin noin sadan paikalliseen asuttamaan kylään Kilpisjärvelle. Normaalioloissa kylän elämää rytmittää paljolti norjalaiset matkailijat, jotka saapuvat viikonlopuiksi ja loma-aikoina Kilpisjärvelle lomailemaan pääosin omille matkailuvaunupaikoilleen. Kilpisjärvellä mahdollisuus kokea Lapin aitous, luonnon armottomuus, kiireettömyys, hiljaisuus,...vetää keuhkot täyteen Euroopan puhtainta ilmaa ja kuunnella tunturipurojen liplatusta. Näköpiirissä siintää myös Ruotsin ja Norjan lumihuippuiset tunturit ja voi olla, että Saana -tunturikaan ei ole vielä juhannukseen mennessä riisunut lumivaippaansa. Norjan puolelle matkaa vajaa 20km ja lähin kaupinki Tromssa sijaitsee noin 160km päässä.

Haemme KAHVILATARJOILIJAA Kilpisjärvelle. Työn aloitus 3.12.2021 ja kesto noin 9.5.2022 saakka, mahdollisuus työllistyä myös Kilpisjärven kesä- ja syyssesesonkiin.

Olet etsimämme henkilö mikäli olet positiivisella asenteella varustettu sitoutunut henkilö ja sinulta löytyy sekä hygienia- että anniskelupassi. Norjan ja ruotsin kielen taidosta on myös pelkästään hyötyä.

Maksullinen kimppa-asuminen Kilpisjärvellä työpaikan läheisyydessä järjestyy, vuokra 325eur omalla huoneella.

Jos sinusta tuntuu, että elämä Kilpisjärvellä voisi sopia sinun elämäntilanteeseesi, niin laitahan hakemusta tulemaan CV:n kera, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin HR-konsultti Suvi Willström, suvi.willstrom@barona.fi, p.+358 50 442 6912 ja asiakkuuspäällikkö Hannu Romppanen, hannu.romppanen@barona.fi, p. +358 50 342 6764.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.