Palokalustonhoitaja, Anjalankosken tehtaat

Työpaikat / Palokalustonhoitaja, Anjalankosken tehtaat

Palokalustonhoitaja, Anjalankosken tehtaat

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Kouvola Teollisuus/tuotanto Stora Enso

Haemme nyt Palokalustonhoitajaa Anjalankosken tehtaille vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelet Paper-divisioonassa ja raportoit tehtävässäsi palo- ja suojelupäällikölle.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Kuitupohjaiset materiaalimme ovat uusiutuvia, kierrätettäviä ja fossiilittomia. Ratkaisumme tarjoavat vähähiilisen vaihtoehdon rajallisiin luonnonvaroihin perustuville tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta.

Tehtäväkuvaus

Palokalustonhoitajana vastaat turvateknisten järjestelmien laitteiston hoito- ja tarkastustoimista sekä kuukausikokeista. Tehtäviisi kuuluvat turvallisuusvalvonnan ja tehdaspalokunnan kalustonhoitoon liittyvät tehtävät, tehtaan alkusammutuskaluston huolto ja ylläpito, tehdasalueen turvallisuusvalvonta kentällä sekä tehdaspalokunnan hälytysvalmiutta ylläpitävät tehtävät.

Osallistut pelastustoimintaan ja toimit osana teollisuuspalokunnan hälytysosastoa. Tämän lisäksi vastuullasi ovat muut työturvallisuutta ja ympäristöturvallisuutta ylläpitävät tehtävät sekä projektien turvallisuustehtävät erikseen sovittaessa. Havainnoit turvallisuuspoikkeamia ja raportoit ne kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle

Työntekijämme ovat avain menestykseemme. Tarjoamme työntekijöidemme sitouttamiseksi ja motivoimiseksi monipuolisen palkitsemispaketin, joka sisältää erilaisia palkitsemisen muotoja - henkilöstöetuja, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja kasvaa oman alansa asiantuntijana, tunnustusta hyvästä työstä sekä hyvinvointietuja. Tämä on erinomainen tilaisuus päästä osaksi Stora Enson muutosmatkaa perinteisestä metsäteollisuusyrityksestä uusiutuvien materiaalien kasvuyritykseksi - toimialalle, jonka liiketoimintamahdollisuuksien perustana ovat maailmanlaajuiset megatrendit.

Toivomme sinulta

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa vartijan, turvallisuusvalvojan, pelastajan tai sopimuspalokuntajärjestelmän koulutusta. Lisäksi alaan liittyvä muu koulutus, esimerkiksi sopimuspalokuntalaisen, ensihoidon tai pelastusalan koulutus ja tutkinnot tukevat työssä toimimista.

Sinulla on osaamista palo- ja pelastustoiminnasta sekä vartiointi- ja turvallisuusalan käytännön tehtävistä sekä turvatekniikan laitteista. Tehtävä vaatii pelisilmää, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja määrätietoista työotetta.

Edellytämme

• Soveltuvaa koulutusta

• Osaamista palo- ja pelastustoiminnasta sekä vartiointi- ja turvallisuusalan käytännön tehtävistä sekä turvatekniikan laitteista

• Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia

• Voimassa olevaa ajokorttia

• Pelastustoimen savusukelluskelpoisuutta

• Kykyä hahmottaa laaja-alaisia kokonaisuuksia ja kykyä reagoida muutoksiin

• Hyvää tietotekniikan perusosaamista

• Ongelmanratkaisukykyä ja halua jatkuvaan parantamiseen

Kulttuurimme ja työmme kohti kestävämpää tulevaisuutta perustuvat alla oleviin teemoihin, joita toivottavasti myös sinä tunnistat omassa toiminnassasi:

Luo asiakasarvoa: Pyrimme luomaan asiakkaille arvoa tuntemalla heidän tarpeensa ja omat kyvykkyytemme

Paranna liiketoiminnan suorituskykyä: Kykymme toteuttaa strategiaamme näkyy tavassamme tehdä päätöksiä, tuottaa tuloksia, ja etsiä ennakoivasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Toimi oikein: Noudatamme ja puolustamme yhteisiä arvojamme. Kohtelemme kaikkia reilusti ja kunnioittavasti ja toimimme rehellisesti toimintaohjeitamme noudattaen.

Innosta ja motivoi: Innostamme ja motivoimme viestimällä selkeästi tulevaisuuden suunnasta ja varmistamme, että tavoitteet pysyvät kirkkaina ja tukea on tarjolla

Lisätietoja

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme 5.12.2021 mennessä. Vaikka hakulomakkeen kieli on englanti, vastaathan suomeksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö, palo- ja suojelupäällikkö Erkka Länsimies, erkka.lansimies@storaenso.com, p. +358 40 350 3698. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti. Otamme vastaan hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis lähetä hakemustasi sähköpostitse.

Tehtävään valittavalla henkilöllä teetetään huumausainetesti.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä, antavat meille mahdollisuuden tutkia erilaisia näkökulmia ja haastaa ajattelutapaamme osaltaan parempaan päätöksentekoon. Pyrimme aktiivisesti lisäämään tasa-arvoa ja monimuotoisuutta työpaikoilla ja olemmekin siksi iloisia saadessamme hakemuksia hakijoilta erilaisista taustoista.