Seniorikonsultti, Barona Engineering

Työpaikat / Seniorikonsultti, Barona Engineering

Seniorikonsultti, Barona Engineering

Hakuaika päättyy 07.12.2021

Helsinki Vantaa Henkilöstöhallinto/rekrytointi Tekniikka Barona Teollisuus Oy

Etsimme kasvumme tueksi kivenkovaa seniorikonsulttia teknisen alan asiantuntijoiden ja päälliköiden rekrytointeihin sekä suorahakuprosesseihin.

Tässä tärkeässä roolissa työskentelet teknisen alan asiantuntijarekrytointiemme parissa. Etsit asiantuntijoita ja toimihenkilöitä, kuten insinöörejä ja diplomi-insinöörejä teollisuuteen sekä teknologiateollisuuteen. Monipuolisessa tehtävässä tontillesi kuuluvat muun muassa rekrytointiprosessien laadukas läpivienti, asiakastyöskentely, hakijaviestintä ja työsuhteiden hoitaminen. Tulet tärkeäksi osaksi asiantuntevaa organisaatiotamme, ja odotamme innolla näkemystäsi myös toimintamme kehittämiseen alkavalla strategiakaudella.

Näillä taidoilla ja ominaisuuksilla menestyt seniorikonsultin tehtävässä

  • Sinulla on vahva kokemus asiantuntijarekrytoinneista
  • Kommunikoit ja kirjoitat sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Olet huumorintajuinen ja luotettava kollega
  • Tartut toimeen ja työskentelet systemaattisesti tavoitteiden eteen
  • Sinulla on hyvät it-taidot, etkä pelkää ottaa haltuun uusiakaan ohjelmia

Mikä tekee Baronasta erityisen paikan kaltaisellesi asiantuntijarekrytoinnin ammattilaiselle?

Baronalla pääset tekemään sitä missä olet hyvä – aina tavoitteellisesti, laadukkaasti sekä aina asiakas- ja hakijalähtöisesti. Meillä saat käyttöösi alan monipuolisimman työkalupakin, josta löydät käytännön ratkaisut ja kasvun edellytykset asiakkaan kuin asiakkaan haasteisiin. Tehtävässä sinulla on takanasi vahva organisaation tuki sekä kollegoidesi asiantuntemus. Tarjoamme tukemme ja kannustuksemme osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.

Käytössäsi ovat modernit toimistotilat Dixissä Vantaalla tai aivan Helsingin ytimessä Töölönlahdenkadulla. Tässä työssä merkityksellistä on kuitenkin se, mitä teet – ei se, missä teet. Tarjoamme sinulle paitsi joustavat työajat, myös mahdollisuuden joustavaan hybridityöhön. Pidämme huolta ihmisistämme niin töissä kuin vapaalla. Henkilöstömme arvostaakin muun muassa monipuolisia ja kattavia työsuhteen etuja sekä mutkatonta työn ja vapaa-ajan yhdistämistä.

Kuulostaako siltä, että tämä olisi sinun paikkasi?

Mahtavaa! Odotamme innolla kuulevamme sinusta. Jätä hakemuksesi tehtävään pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 7.12.2021.

Jos haluaisit keskustella tehtävästä vielä tarkemmin ennen hakemuksen jättämistä, lisätietoja antaa mielellään Barona Engineeringin rekrytointipäällikkö Kristiina Vormala (040 837 4019).