Asiakaspalvelijoita Wihurin tiimiin Joensuuhun

Työpaikat / Asiakaspalvelijoita Wihurin tiimiin Joensuuhun

Asiakaspalvelijoita Wihurin tiimiin Joensuuhun

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Joensuu Asiakaspalvelu/palvelu Barona Joensuu

Onko sinulla tahtoa tarttua toimeen ja palo tarjota ylivertainen palvelukokemus asiakkaalle? Oletko motivoitunut, ratkaisukeskeinen ja haluat kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi? Hienoa, voisit sopia Wihurin tiimiimme asiakaspalvelijaksi!

Tehtäväsi

Asiakaspalvelutiimissä olet tärkeä osa asiakkaamme Wihuri Metro-tukun asiakaspalvelua. Vastaat yritysasiakkaiden yhteydenottoihin puhelimitse ja chatin kautta. Yhteydenotot ovat mm. selvityspyyntöjä toimituksiin ja tuotteisiin liittyvissä tilanteissa. Tulet toimimaan yhteistyössä Wihurin oman toimitusyksikön kanssa.

Sinulleko?

Oletko ahkera, sosiaalinen ja sinulla on dynaaminen työote? Arvostathan yhdessä tekemisen voimaa sekä haluat antaa parhaasi. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan arvostamme oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olethan asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hieman järjestelmäosaamista? Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen (37,5 h/viikko) työsuhteen, mutta mahdollista on myös työskennellä osa-aikaisesti (20–37,5 h/viikko). Työvuorot sijoittuvat ma-pe klo 7–17 välille. Tässä työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Palkkaus tehtävässä on asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimuksen mukainen. Koulutus tähän työhön alkaa joulukuussa.

Luomme erinomaisia asiakaskohtaamisia – yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Palvelukeskuksemme tehtävänä on vauhdittaa asiakkaidemme liiketoimintaa sekä helpottaa heidän loppuasiakkaidensa elämää. Tässä onnistumme tuottamalla erinomaisia asiakaskohtaamisia kustannustehokkaasti päivittäin. Päästäksemme tavoitteisiimme, haluamme tarjota myös henkilöstöllemme yksilöä kunnioittavan ja mukavan työyhteisön.

Barona-yhteisö odottaa sinua!

Toivotamme sinut tervetulleeksi sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu! Joensuun Palvelukeskuksessa työskentelemme eri toimialojen monikanavaisissa asiakaspalvelu- ja back office -tehtävissä yli 100 ammattilaisen voimin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastattelun muodossa, joten seuraathan sähköpostiasi! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Sanni Silkkari arkisin klo 9–11 numerosta 044 491 4673 tai sähköpostitse sanni.silkkari@barona.fi.