Myymälämyyjä DNA Kauppa Hyvinkää ja Riihimäki

Työpaikat / Myymälämyyjä DNA Kauppa Hyvinkää ja Riihimäki

Myymälämyyjä DNA Kauppa Hyvinkää ja Riihimäki

Hakuaika päättyy 30.11.2021

Hyvinkää Riihimäki Myyntitehtävät Vähittäis- ja tukkukauppa DNA Kauppa Oy

Haemme DNAlle myymälämyyjää, jolla olisi mahdollisuus työskennellä sekä Hyvinkään että Riihimäen myymälöissä. DNA on yhdistelmä uusinta osaamista ja vuosikymmenten kokemusta. Vaadimme toiminnaltamme mutkatonta palveluasennetta, tehokkuutta ja toimintavarmuutta. Menestystä mittaamme asiakkaiden tyytyväisyydellä.

Millainen on meidän DNA Kauppa?

Olemme ylpeitä sitä, että meillä kaikki saavat olla yksilöitä. Asiakaskohtaamisissa saavat näkyä henkilökohtaiset vahvuutemme. Haluamme jättää henkilökohtaisella palvelulla aidon muistijäljen DNA:sta ja kannamme vastuun jokaisesta asiakkaastamme. Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Jatkuva kehittymishalu auttaa meitä omaksumaan uutta tietoa mutkattomasti. Perusolemuksemme on aina reipas ja valpas, paiskimme hommia pilke silmäkulmassa. Huolehdimme kaikki omalta osaltamme positiivisesta työilmapiiristä niin oman tiimin, kuin asiakkaidenkin parissa. Meillä on töissä hauskaa ja se saa näkyä myös asiakkaillemme!

Miten me palvelemme ja myymme?

Olemme myymälässä asiakasta varten ja siksi otammekin jokaisen myymälään saapuvan asiakkaan heti osaavaan otteeseemme. Huolehdimme, että asiakastamme palvellaan kokonaisvaltaisesti, kaikki DNA:n palvelut ja tuotteet huomioiden. Osaamme puhua asioista asiakaslähtöisesti ja ymmärrettävästi, käymme asiakkaalle merkittävät tekniset asiat tarvittavalla tasolla läpi ja huolehdimme että asiakas ymmärtää, mitä hän on ostanut. Kauppa on siis tinkimätön tavoitteemme, mutta se on kuitenkin aina aidon, huolellisen ja asiantuntevan palvelun lopputulos.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset yllättämään asiakkaamme persoonallisella, asiantuntevalla ja ratkaisukeskeisellä palvelullasi. Saat myös mahdollisuuden jatkuvaan henkilökohtaiseen kehittymiseen innostuneessa porukassa. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen (30-37,5h/vko) työpaikan sekä ison yrityksen hyvät etenemismahdollisuudet. Koeajan jälkeen saat vielä puhelinedunkin.

Meillä tienataan keskimäärin 2500€/kk!

Palkkaasi pääset vaikuttamaan omalla työlläsi. Tehtävässä on pohjapalkka, jonka päälle maksamme myyntiprovisiota omien myyntien mukaan. Ansaitset kuitenkin aina vähintään ICT TES:n mukaisen takuupalkan 12,15€/h. Onnistuminen työssä mahdollistaa huomattavasti takuupalkkaa korkeammat ansiot. Vuoden 2021 keskituntiansio myyjillä on 16€ tunnissa. Meillä tienataan siis keskimäärin 2500€ palkkaa kuukaudessa ja ahkerimmat myyntitykit tekevät vielä huomattavasti enemmän.

Koulutamme sinut tehtävään. Timanttinen asenne ja halu menestyä myyjänä riittää!

Täytä hakemus pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluilla, joten tarkkailethan sähköpostiasi hakemuksen jättämisen jälkeen.

Tutustu mitä työntekijämme kertovat tehtävästä https://youtu.be/D7BsJ7dZ6n0

Kauppakeskus Willa, Hämeenkatu 9, 05800 Hyvinkää