Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Citycenter

Työpaikat / Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Citycenter

Ravintolatyöntekijä Social Burgerjoint Citycenter

Harmillista, haku tähän työpaikkaan ehti jo päättyä.


Helsinki Asiakaspalvelu/palvelu Hotelli- ja ravintola-ala The Social Burger Joint Oy

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola. ”People first. Burger first.” on muistutus siitä, miksi me olemme olemassa. Joku voisi sanoa, että ykköspaikalla ei ole tilaa kuin yhdelle kerrallaan, mutta meille lausepari kiteyttää merkittävän asian: asiakkaat ja burgerit ovat tärkeimpiä. Näihin kahteen on panostettava yhtä paljon. Toisin sanoen meidän täytyy palvella asiakkaitamme yhtä tinkimättömän hyvin kuin valmistamme burgerimme, jos haluamme luoda kukoistavan Burgerhood-yhteisön.

ME?

Olemme ennemminkin yhteisö kuin ravintola. Kun puhumme meistä, puhumme Burgerhoodista – Burgerhood tarkoittaa koko meidän jengiä; asiakkaita, henkilökuntaa, yrittäjiä ja porukkaa Kalasataman officella. Pyrimme siihen, että asiakas voi meillä sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.

TEHTÄVÄSI?

Meidän Burgerhood prospectit, burgerikokit, burgeripersoonat…you name it…kantavat vastuuta laajasti ja monipuolisesti, että keittiössä ja salissa homma toimii. Jos tunti sitten rakensit Euroopan parhaita burgereita keittiön puolella, mahdollisesti seuraavassa hetkessä olet ojentamassa niitä malttamattomiin käsiin salin puolella. Sinne siis nenäsi osoittaa, missä apukäsiä ja lisälihaksia juuri sillä hetkellä tarvitaan.

SINÄ?

Peukku sulle, jos omaat aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ravintola- ja/tai kahvilatyöskentelystä. Tärkeintä on kuitenkin asenne – joustava mielenlaatu ja nälkä uuden oppimiseen ovat välttämättömiä ominaisuuksia työssä pärjäämiseksi ja siitä nauttimiseksi. Töitä on tarjolla 9**0h/3vko**, joten pystyt hyvin työskentelemään myös esim. opiskelun ohella.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Kaivokatu 8, 00100 Helsinki