Consultant, Tech Recruitment

Työpaikat / Consultant, Tech Recruitment

Consultant, Tech Recruitment

Hakuaika päättyy 05.12.2021

Tampere Oulu Jyväskylä Turku Henkilöstöhallinto/rekrytointi IT/tietoliikenne Barona IT Oy

Hei sinä IT-alan rekrytoija tai alalla työskentelevä konsultti! Etsimme useampaa uutta henkilöä! Olemme jo pitkään auttaneet asiakkaitamme löytämään osaajat erilaisiin IT- ja digitalisaatiohankkeisiin sekä tarjonneet alan kiinnostavampia työpaikkoja arkkitehdeille, kehittäjille ja muille IT-alan ammattilaisille. Työ kuitenkin jatkuu ja vahvistamme nyt Digital talent -tiimiämme useammalla henkilöllä, jotka pääsevät kehittämään toimintaamme ja auttamaan yrityksiä sekä tekijöitä löytämään toisensa

Mitä Digi talent -tiimimme tekee?

Tiimimme keskittyy puhtaasti kokeneiden IT-alan asiantuntijoiden rekrytointiin ja resursointiin. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisesti. Tiimimme missiona on aidosti tukea yrityksiä varmistamaan ohjelmistoprojektien onnistuminen ja henkilöstön kasvun mahdollistaminen.

Alan osaajille tarjoamme sparrausta ja helpon tavan löytää kiinnostavia projekteja ja yrityksiä. Tästä hyvänä esimerkkeinä muun muassa Elevated sekä Northstarjobs—palvelumme.

Mistä roolissa on kyse?

Tässä roolissa toimit rekrytoijan, konsultin ja business manager -roolien välimaastossa: rakennat omaa osaajaverkostoasi ja toimit asiakkaiden luottokumppanina. Omalla toiminnallasi mahdollistat menestyksen kaikille osapuolille yhdistäen oikeat osaajat oikeaan työpaikkaan.

Rooli on itsenäinen eikä työsi tule todellakaan olemaan tylsää: päivittäin pääset tapaamaan mielenkiintoisia yrityksiä sekä alan parhaita asiantuntijoita. Lisäksi hyppäät mukaan tiimiin, joka pyrkii jatkuvasti kehittämään innovatiivisia ja rajoja rikkovia liiketoimintamalleja! Tiimin tuen lisäksi pääset hyötymään ison talon tuomista eduista.

Olet uusi tähti tiimiimme, jos:

• Ymmärrät IT-osaajamarkkinaa ja sen vaatimuksia

• Kykenet rakentamaan omalla panoksellasi rohkeasti uutta, modernia toimintamallia IT-osaajamarkkinaan yhdessä alan parhaan tiimin kanssa

• Olet asiakaslähtöinen ja koet luontevaksi keskustella niin teknisten kuin liiketoiminnankin päättäjien kanssa

• Et pelkää kääriä hihoja ja tehdä töitä haastavienkin toimeksiantojen ratkaisemiseksi

• Sinulla on palava kiinnostus ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa

• Olet kiinnostunut kansainvälisen rekrytoinnin tarjoamista mahdollisuuksista IT-kentässä

Eduksi katsomme lisäksi:

• Aikaisemman rekrytointikokemuksen

• Kokemuksen myynti, -ja liiketoiminnan kehitystyöstä

• Aidon kiinnostuneisuuden IT-alaan, digitaalisiin palveluihin ja moderneihin teknologioihin

Barona IT?

Barona IT on puhtaasti IT-rekrytointiin ja IT-asiantuntijoiden resursointiin keskittynyt asiantuntijatalo. Juuremme ovat Suomessa, mutta kasvamme kovaa vauhtia Pohjoismaissa. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Bravedon rohkeiden yritysten yhteisöä (www.bravedo.fi).

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja toiminnastamme ja tulevasta roolistasi saat Tomilta: tomi.niskanen@barona.fi (050 513 1633).